Telefonumun çerçevesinde çizik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun çerçevesinde çizik
Arkadaşlar samsung galaxy ace plus telefonumun alüminyum çerçevesinde çizikler var. Acaba bu telefonun ayriyetten çerçevesi falan satılıyormudur? Çok canımı sıktı çizikler

Kerim.

Kerim.

Üye
sanirim tamamen kasasi degisiyor.ayri olarak o cerceve satilmiyor diye biliyorum.yanlisim olabilir yalniz.emin degilim

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Peki bana nekadara patlar komple kasa ?

larten123

larten123

Üye
Benim de C6-01'ime kılıf taktıktan sonra yanları ve altlarının boyaları kavramaya başladı söküldü çok canımı sıkıyor acaba boyanamaz mı?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Çok dikkat etmeyince görülmüyor ama sürekli gözüm oraya takılıyor. Harçlık biriktirip yaptıracaz artık :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Benim de C6-01'ime kılıf taktıktan sonra yanları ve altlarının boyaları kavramaya başladı söküldü çok canımı sıkıyor acaba boyanamaz mı?

hayır tabikide,git istersen oto kaporta boya atölyesine rica et töbe töbe :D

sert kılıf kullandığın için olmuştur piyasada satılan özellikle SGP Case marka kılıflar yüzünden oluyor bu tarz boya kalkmaları,silikon kılıf öneririm

- - - Eklendi - - -

Çok dikkat etmeyince görülmüyor ama sürekli gözüm oraya takılıyor. Harçlık biriktirip yaptıracaz artık :)

bence yaptırma nasıl olsa o telefonu en fazla 2 yıl sonra satarsın :evet:

15097

15097

Üye

hayır tabikide,git istersen oto kaporta boya atölyesine rica et töbe töbe :D

sert kılıf kullandığın için olmuştur piyasada satılan özellikle SGP Case marka kılıflar yüzünden oluyor bu tarz boya kalkmaları,silikon kılıf öneririm

- - - Eklendi - - -

bence yaptırma nasıl olsa o telefonu en fazla 2 yıl sonra satarsın :evet:
2 yıl az mı allah aşkına :D

15097

15097

Üye

ace plus sonuçta bu :ehe niye jelly bean veriyorlar onu bile anlamış değilim asıl jelly bean'ı wonder hakediyordu bence :evet:
belki ace+ sonradan çıktığı içindir :hmmm Samsung'un mutlaka vardır bir bildiği :evet:

- - - Eklendi - - -

ace plus sonuçta bu :ehe niye jelly bean veriyorlar onu bile anlamış değilim asıl jelly bean'ı wonder hakediyordu bence :evet:
belki ace+ sonradan çıktığı içindir :hmmm Samsung'un mutlaka vardır bir bildiği :evet:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
komple kasa satılıyodur galiba :)

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaş çok takıldım bu çiziğe sürekli bakıyorum oraya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt