Telefonumu takas ettim ve büyük bi sorunla karşı karşıyayım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu takas ettim ve büyük bi sorunla karşı karşıyayım..
Bugün HTC 7 Mozart telefonumu verip Galaxy S aldım.. eve gelene kadar hiç arama yapmadım. Şebeke çekmesine rağmen arama yapamıyorum. imei kontrol ettim ve Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir hatasını aldım..

Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Aldığım kişinin ve babasının telefon numarası bende mevcut. Şuan arama yapacak bir cihaz yok elimde ulaşamıyorum da...

MrExpert

MrExpert

Üye
telefonu mutlaka iade et olmadı imeı attıracaksın....

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
imei attırmak için bir pasaportum yok ki.. pasaportsuz atılmıyor diye biliyorum..

şimdi konuşuyorum aldığım şahısla bakalım ne olacak..

esokmen

esokmen

Üye
imkanın varsa kesinlikle iade et kardeşim

PriZm

PriZm

Üye
Mutlaka iade et.Elinde patlamasın.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
tekrar imei attıralım cumartesi günü buluşup dedi. ama güvenemiyorum ağzımı bozduracaklar illaha bana. :) teşekkür ederim arkadaşlar bir şekilde iade edeceğim tekrar..

MrExpert

MrExpert

Üye
tekrar imei attıralım cumartesi günü buluşup dedi. ama güvenemiyorum ağzımı bozduracaklar illaha bana. :) teşekkür ederim arkadaşlar bir şekilde iade edeceğim tekrar..

İmeı attırmak için pasaport gerekmez sadece internet desteği olan hurda bir telefon ımei sı satın alacaksın (20-30tl) Onuda telefoncuda attıracaksın.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

İmeı attırmak için pasaport gerekmez sadece internet desteği olan hurda bir telefon ımei sı satın alacaksın (20-30tl) Onuda telefoncuda attıracaksın.

peki 20-30 tl ye kalıcı bir imei attırabilir miyim? kesin hallolur mu?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Kalıcılık olayını bilemem imeı sana satan kişi başkalarınada satabilir :D

hay allah... hurda bi telefon bulsam o imei kendim atma şansım var mı? ve parçalarım o cihazıda.. tutty diye bir program buldum imeisini değiştrebiliyoruz telefonun ama nasıl yapacağım bi fikrim yok.

MrExpert

MrExpert

Üye

hay allah... hurda bi telefon bulsam o imei kendim atma şansım var mı? ve parçalarım o cihazıda.. tutty diye bir program buldum imeisini değiştrebiliyoruz telefonun ama nasıl yapacağım bi fikrim yok.

Düşündümde aslında bukadar uğraşmana gerek yok direk telefonu iade et.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Düşündümde aslında bukadar uğraşmana gerek yok direk telefonu iade et.

en mantıklısı o ama şimdi de diyor şuan evden çıkamam yarın buluşalım ücreti ben karşılayım diye.. eğer olmazsa geri iade edeyim dedi. 9. sınıf çocuğu zaten... hem babasının hemde kendinin telefon numarası ve sahibinden.com tüm konuşmalar duruyor. bekleyelim bakalım ne olacak.. cihaz cok hoşuma gitti zaten. eğer halledersek yarın iyidir.

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
telefon güzelse ımeıl attır bence

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
telefon güzelse ımeıl attır bence

Ben hep düşük model androidler kullanıyordum. En yüksek kullandığım cihaz HTC Desire HD olmuştu. Öğrenciyim zaten anca takasla alabiliyorum cihaz. Bu gerçekten çok hoşuma gitti gerek ekran olsun gerek hız vs... aldığım kişi ücreti üstlenecek bugün imei attıracağız. Eğer sorun çıkmazsa öyle kullanırım seve seve..

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S' in var.Değerini bil ona göre :ehe

Şu imei işin hallolduktan sonra hemen CM JB 4.2.2 yükle :ehe

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Nayır nolamaz. :zzz:

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
Desire hd mi s mi daha iyi

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Desire hd mi s mi daha iyi

Desire hd sadece ram ve kameradan avantajli.. Her turlu s daha iyi bence...

- - - Eklendi - - -

imei attırdım 20 lira kadar bi ücret verdim.. hiç bir sorun çıkmaz dedi yapan kişi. hadi bakalım hayırlısı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt