Telefonumu Satıp Diğerini Alacağım

Konu Sahibi
Telefonumu Satıp Diğerini Alacağım
Arkadaşlar elimde LG Optimus L5 Var bir arkadasım 600 TLye Samsung Galaxy Ace almıs benim telefonumu gördü ve cok begendi bana su sekilde bi teklif sundu Sen bana L5'i ver Galaxy Ace + 300 TL vereyim dedi kendisi cok anlamaz telefon islerinden sizce ne yapayım ?

Galaxy Ace kullanırım diyorsan, 300tl cebine kalır güzel teklif. Ama Galaxy Ace kullanmam, onu da satar, üstüne 300tl koyar yeni telefon alırım diyorsan yine L5 ten yukarısını alamazsın. Ace kullanacaksan kabul et, kullanmayacaksan etme

Kerim.

Üye
kabul et.ace350ye sat.750ye baska telefon al

Konu Sahibi

Hocam amacım L5'den üst seviye bir telefon almak, Oyun falan oynayamıyorum telefonda 2. el s2'lere falan baksam çokmu uçarım kaça satabilirimki Ace'i xperia falanda olur ama işte bekliyorum önerileri

DosTKaM

Üye
En İyisini Yaparsın Bnce

Invoke

Üye
Amacın üstüne çıkmaksa Acei elden çıkarman lazım çünkü onunla da oyun oynayamazsın .d 350ye filan satabilrsin heralde Ace'yi.
700-750 gibi bir paran olduğunu düşünürsek 2.el s2 bulabilrsin heralde 800-900 arasına bilmiyorum pek piyasasını ama S3 1300 lira zaten. Kuzenim s2 870 mi ne aldı sıfır s2yi. ama o diyarbakırdan almıştı bilmiyorum kaçakmış da kaydı mı varmış öyle bir şeyler...
Neyse usta, s2nin bir ısınma problemi var Xperia S de düşünebilirsin ama üzerine biraz daha para koyman lazım.

hurol1

Üye
300 E satarsan 350 tl ekle atrix al

Konu Sahibi

Aynı telefon teyzemdede var Ace ve cidden çok kötü bir telefonu 400'e almayı kabul etti burda herşeyiyle birlikte ne yapayım satayımmı ?

Ace+400TL ise direk sat kardeşim 750-800 TL arası paran olur. Çok rahat 0 olmasada 20-23 ay arası çiziksiz S2 alabilirsin.

LimePie

Üye
aynen öyle al üstüne koy daha iyisini alırsın.

Konu Sahibi
Telefoncuyada gittim sordum telefonu 400'e alırım herşeyiyle diyor 400+400 800 bana bu civarlarda bir telefon önerebilirmisiniz ?

e_cakmak

Üye
s2 var bende 300 acenin ustune verirsen veririm