telefonumu rootluycam ama root yapma hakkında hiç bir şey bilmiyiorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu rootluycam ama root yapma hakkında hiç bir şey bilmiyiorum
arkadaslar ben bunun hakkında hic bisey bilmiyorum bana rehbel olabilcek sırayla anlatabilecek arkadas olursa cok mutlu olurum

Peocawe

Peocawe

Üye
Merhaba kardeşim,

Buraya tıklayarak konuya git ve adımları takip et.

Teşekkür etmeyi unutma :P

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
çok karışık kardeş

baranselona

baranselona

Üye
hey allahım ya.. kardes ne karısıgı. donanımhabere girip x5. surekli guncel yardım konusunu okusan 4. maddeydi sanırım. z4root programını indirip. programı acıp ustundeki root butonuna basman yeterli.. ayrıca niye root oluyosun ki rootsuzda cogu seyi yaparsın

Peocawe

Peocawe

Üye
Karısık değil kardeşim 5 dakika sürmüyor. Ayrıca başka çözüm yolu yok senin bileceğin iş kolay gelsin.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
hey allahım ya.. kardes ne karısıgı. donanımhabere girip x5. surekli guncel yardım konusunu okusan 4. maddeydi sanırım. z4root programını indirip. programı acıp ustundeki root butonuna basman yeterli.. ayrıca niye root oluyosun ki rootsuzda cogu seyi yaparsın
z4root ta unroot yapabilirmiyim garantıye gonderıcek olursam ?

----------Eklendi @ 18:46:15 ---------- Yazıldı @ 18:39:52 ----------

tamam arastırdım un-root varmıs kardes bana ideos x5 uyumlu z4root uygulaması linki verirmisiniz telefon sd karta atıp calıstırayım telefonun sarjı 95 lerde yeter heralde link bulabilirmısın ideos x5 uyumlu

----------Eklendi @ 18:57:48 ---------- Yazıldı @ 18:46:15 ----------

biri lutfen z4root un ideos x5 e uyumlu olanının lınkını verebilir mi

----------Eklendi @ 19:03:10 ---------- Yazıldı @ 18:57:48 ----------

tama kardes attım telefona z4 root u kurduktan sonra bataryayı cıkarıp takmam yada telefonu kapatmam gerekir mi

----------Eklendi @ 19:22:21 ---------- Yazıldı @ 19:03:10 ----------

kalıcı root yaparsam telefon hep rootlumu kalır unroot yapamaz mıyım ?

Frksylyc

Üye
yaparsin tabi kalici root sen telefonu unroot yapana kadar aktif kalir.digeri yani gecici root telefonu her kapatip actiginda tekrar kurman gerekir.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kalıcı root yaptım ama dns degıstırme dısında bı ıse yaratamadım bana yardım edeblcek varmı root programları konusunda root ile neler yapabilrim

Frksylyc

Üye
arkadsim dedigin gibi dns degistire bilirsin ve zamanla bazi programlar onune cikar onlarda root yetkisi ister mesela voodoo control bu telefonunuzun kulaklik sesini arttiran bir programdir root yetkisi ister yine market enabler android markette bazi gozukmeyen ayrica ucretli uygulamalari gormenizi saglar buda root yetkisi ister.root explore programi size sisteminizdeki butun gizli dosyalari gorme imkani verir bda root yetkisi ister yine titanium backup buda tum sistem dosyalarini silmenizi, yedek almanizi , ve tekrar geri yukleminizi saglar bua root yetkisi ister yalniz su son programa ve rootexplore ye girerken dikkatli olmak lazim bilmediginiz veya anlamdiginiz birseyi silerseniz telefonunuzu bozabilirsiniz aman dikkat diyim.bunun gibi zamanla frumlarda bircuk programlar vardir onunuze cikacaktir bazilari root yetkisi isteyecektir.root guzel biseydir ama igtiyaci olana ve cok fazla telefonun icini bilmedigi yerleri dosyalari kurcalamayana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt