Telefonumu Nasıl Windows Mobile Yaparım?

aslında swf flash programı ile yapılacak bi uygulama sonrası oluyorda ben sevmedim boşver bence!!!!

ardadaş bence sen s60 best xp yaz ve yükle alsana windows

waycell

Üye
ARKADAŞ PİRANHA markalı telefona java yazılımı atılabiliyorda 6600 a neden windows mobile atılmasın.fakat öncelikle öyle bir yazılım yapacak yada uyarlayabilecek birini bulmak lazım saygılar

xkadir61

Üye
yürübe bende geliyorum senle

acemi26

Üye
ARKADAŞ PİRANHA markalı telefona java yazılımı atılabiliyorda 6600 a neden windows mobile atılmasın.fakat öncelikle öyle bir yazılım yapacak yada uyarlayabilecek birini bulmak lazım saygılar
olmaz yapılamazdan anlamıyorsunuz hemen oltaya geliyosunuz milette heyacan yaratıyorsunuz isteyene linkte vericem indirin uyarlayın ozaman

Tec/-/no

Üye
bi arkadaş demiş piranha ya jar atabiliyosun 6600 a nedenwindows mobile atamıcan.

piranha telefon java işletim sistemi üzerine kurulmuştur yani java programları yada oyunları kaldırabilir symbianlar sis leri kaldırır ama işletim sistemleri değiştirmek mümkün olmaz aksini iddia eden varsa kanıtlayabilir burda.

acemi26

Üye
aynen dostum katılıyorum sana

yapılabilir bir kaç bilgimi güncelleyeyim sizlere nasıl yapılır anlatacağım...

Xsentiys

Üye
böyle bir şey asla mümkün olmaz windows mobile işletim sistemli telefonlar belli bir donanıma sahip cihazlar wm 2003 kurulu bir cihaza donanımı yeterli olmadığı için wm 2005 kurmak imkansızken 6600a kurmak hayal ürünü olur. belki görseli wmye benzeyen bir symbian işletim sistemi mümkün olabilir. ama wm prolarını ve oyunlarını çalıştırmak yine imkansızında fevkinde olur.

asicetin

Üye
Arkadaslar sonucuda ben getireyim ülkemizde telefonunu windows yapayım die kandıran telefoncular var yaptıkları sırayla
1-windows teması yüklemek
2-açılış resmini windows açılıs resmiyle degiştirmek
3-baslat menüsü yüklemek
4-içine birkaç pro yüklemesi yapmak (msn mzük çalar gibi)
5-ekranın üstünde bulunan hızlı menü programını yüklemek vs vs
yani bunları maxi cep sitesinden arastırarak zaten bu proları bulabilirsiniz

Bu İmkansız şöyleki mobil telefonlarda işletim sistemi rom sürücüsüne kurulu olur yani Read Only Memory.
ayrıca read only memory olmasa bile desteklmesi fln lazım donanım yapısı olarak uyumsuz

arkadasım ben nokia 5800 telefona spb mobile shell 3.0 programını telefona yüklemek istiyorum telefonum bu programı destekler mi

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım maxi cep te araştırdım telefonu windows mobile yapma yazılımı yok yardım edersen link verirsen sevinirim

ya bakın benim tel N79 ona ben 2005 yukledim

bn bi paket indirdim sadece tema değil herşey istersen forumda ara

--------------- Ekleme ---------------

bn cok aradım ve denedim ama olmadı

dnzuysl

Üye

Arkadaşlar duymamış olmanıza şaşırıyorum o ayrı mesele,, bunun yanında 6600 destekliyormu bilmiyorum ama ben de 5800 Xm kullanıcısıyım işletim sistemini windows mobile olarak değiştirmek istiyorum. (bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ??) Yakın bir arkadaşımda samsung var (modelini şu anda hatırlayamıyorum. işletim sisteminni windows mobile yaptı ancak nasıl yaptığı hakkında bi bilgim yok. sonuç olarak böyle birşey var

varyou

Üye
zaten ne gerek var win mobile ye symbian süper bence

keşke mümkün olsada 5800a xp kursak sınınsız exe
mükemmel olurdu
ama5800ın hafıza çok düşük
n8e belki olabilir
kimbilir.

kadeş senin telefonu bilmem ama benim nokıa c3-00 a oluyor windows mobile kvk servisini aradım c3 e uygun proğramı elimize geçtiğinde getirin yükleyelim 1 hafta sonra dediler

memo1451

Üye
üyle bişi haytta olmazzz