Telefonumu kendim flashlamaya korkuyorum.Teamwiever den halledicek bir hayırsever arıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu kendim flashlamaya korkuyorum.Teamwiever den halledicek bir hayırsever arıyorum...
dediğim gibi korkuyorum :) biri yardım etsin lütfen teamwieverden

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
dediğim gibi korkuyorum :) biri yardım etsin lütfen teamwieverden
arkadasim ben hallederim ama suan eve gidiyorum yarim saate hallederiz.heralde phoenix'le flash aticaksin.ozelden ulasirsan yaparim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim ben seni bekledim mesaj atmak istedim online olmana ragmen mesaj kutun dolu oldugundan mesaj gonderemedim.
bende profiline mesaj biraktim ama donmedin.mesaj saatime bakabilirsin.

[alikan]

[alikan]

Üye
Kimseyi karalamak kötülemek için yazmıyorum ancak kesinlikle uzaktan bağlantı ile bir başkasının şahsi bilgisayarına erişim yapmasına izin vermemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Kişisel bilgi güvenliğin açısından tam bir intihar olacaktır. Tamamen şahsi görüşümdür yardımcı olmak isteyen kimse üzerine alınmasın.

Ayrıca telefonuna yapacağın işlemler içinde kesinlikle korkma çekinme bende aylarca çekindim bozarım diye elleyemedim en son cesaret ettim anlatılan açıklamaları 20 dk dikkatli okudum ve yarım saatte yaptım olay bitti sandığın kadar zor yada karmaşık işler değil.

Flashlamaktan bu kadar korkuyorsan harfi harfine detaylı anlatımlar mevcut deneyerek yapabilirsin bende yardımcı olmaya çalışırım. 3 ay çekinip düşündükten sonra 4 gün önce N8 e belle yükledim sorunsuz kullanıyorum. Korkularından kaçma yüzleş ki başa çıkabilesin :)

• Beğen
Tepkiler: Burakkk250
fethisagol

fethisagol

Üye
Cep telefonumu 5 gün oldu alalı sybian anna 24.00 idi.ilk baslarda bende korkuyordum Anna Cfw yüklemek istedim Maxicep ten tüm konuları araştırdım ezberledim cep telefonu aldiktan sonra 2. gününde flashladim. flash atmak çokta zor değil basit işlemdir.
Herkes Korkusunun kendisi yenmek zorundadir.

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım ben flaslarım eger 25.07 ıstıyosan tel olsede gerı alırız problem olmaz ...ben korkmuyorummm ....senınde kormana gerek yok eger ıstersen sen bana ulasman yeterlı ozeldennnn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt