Telefonumu güncelleyince harita (gps) uygulamasında yollar yerler hiç bir şey gözükmüyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casus0006

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu güncelleyince harita (gps) uygulamasında yollar yerler hiç bir şey gözükmüyor ?
BEN NOKİA N82 TELEFONA SAHİBİMM TELEFONUMDAN GAYET MEMNUNDUMMM AMA NOKİA SOWTWARE UPTADER PROGRAMINDAN TELEFONUMU GÜNCELLEDİKTEN SONRA işler değişti TELEFONDA HARİTAYA BASTIĞIM ZAMAN DÜNYA GÖRÜNÜYOR FAKATT ŞEHİRLERE YAKINLAŞTIRDIĞIM ZAMAN HİÇ BİŞEY GÖRÜNMÜYOR YOLLAR YERLEŞİM YERLERİ VS. N82 TELEFONUMU GÜNCELLEMEDEN ÖNCE TELEFONUM GAYET DÜZGÜNNN HARİTAYA BASTIĞIMDA HERYERİ EN İNCE AYRITISINA KADAR GÖSTERİYORDUU LÜTFEN BANA YARDIMM EDİN ŞİMDİ TELEFONUMDA V 31.0.016
09-12-08
RM-313
NOKİA N82(02.01) YAZILIMI GÖRÜNMEKTE LÜTFEN BANA YARDIM EDİNN LÜTFENN:agla:agla:agla:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

yaw yardım eden yokmu ????

yaww kardeşimm bana acil yardım edin lütfennn

jakocan

jakocan

Üye
ayni sorun bende de var cok guzel calisiyordu sonra mavi bir ekran geldi hic bir foksiyon calismiyor guncelledim olmadi demekki bu konuda yardim eden yok bende de n86 var

ynsgrbz

Üye
Sanırım harita paketini tekrar yüklemek gerekiyor. Bende V 31.0.016 güncellemesini yaptım harita paketini yükledim sorunsuz kullanıyorum..
Nokia Map Loader ile haritanızı güncelleyebilirsiniz. Yada kablosuz bir ağla internete bağlanıp telefondan map'ı çalıştırıp haritanın güncellenmesini istediğiniz yerleri tek tek dolaşacaksınız ki buda zahmetli bir iş.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar nokia nın sitesinden map loader ı indirip bilgisayara kurun telefonu pc suite modunda bağlayın otomatik olarak görüyor.türkiye haritasını yeniden yükleyin sorun kalmayacağına inanıyorum normalde güncellemeden sonra çoğu telefonda aynı problem yaşanıyor.saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
BEN NOKİA N82 TELEFONA SAHİBİMM TELEFONUMDAN GAYET MEMNUNDUMMM AMA NOKİA SOWTWARE UPTADER PROGRAMINDAN TELEFONUMU GÜNCELLEDİKTEN SONRA işler değişti TELEFONDA HARİTAYA BASTIĞIM ZAMAN DÜNYA GÖRÜNÜYOR FAKATT ŞEHİRLERE YAKINLAŞTIRDIĞIM ZAMAN HİÇ BİŞEY GÖRÜNMÜYOR YOLLAR YERLEŞİM YERLERİ VS. N82 TELEFONUMU GÜNCELLEMEDEN ÖNCE TELEFONUM GAYET DÜZGÜNNN HARİTAYA BASTIĞIMDA HERYERİ EN İNCE AYRITISINA KADAR GÖSTERİYORDUU LÜTFEN BANA YARDIMM EDİN ŞİMDİ TELEFONUMDA V 31.0.016
09-12-08
RM-313
NOKİA N82(02.01) YAZILIMI GÖRÜNMEKTE LÜTFEN BANA YARDIM EDİNN LÜTFENN:agla:agla:agla:mahcup:

yaw yardım eden yokmu ????

yaww kardeşimm bana acil yardım edin lütfennn
burdan http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-a-244120.html programı indir sertifikala ve kur..
burdanda http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html haritayı indirip hafıza kartına kopyala sorunsuz kullan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...