Telefonumu Garantiye Verdim 28 Gün Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dragon Fifacı

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Garantiye Verdim 28 Gün Oldu
Sayın Arkadaşlarım Telefonu MediaMarkt tan Aldım Ona Baglı Servis Genpaya 02/06/10 da Nokia 5320 telefonumu sorunu yuzunden teslim ettim 30/06/10(bugun) hala telefondan haber yok .30 gun gectikten sonra ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

mahir212

Üye
30 gun gecınce arkadasım servisi ara deki kusura bakmayın benım bu ısten mıdem bulandı ya ucreti iade edin yada değiştirip sıfır telefon verin de (ayrıca konudan daha ıyı anlıyan arkadaslar cıkar yorum yaparlar geçmiş olsun):op:

Emre-45

Emre-45

Üye
30 gün değil kardeş , 30 iş günü resmi tatilleri çıkar , c.tesi-pazar ları çıkar öyle hesaplama yap.

Dragon Fifacı

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.30 Güne Pazar Günleri Dahilmi ?

mahir212

Üye
hayır arkadasların dediği gibi sadece resmi çalışma günlerini hesaplıyacaksın :oke:

Dragon Fifacı

Üye
    Konu Sahibi
bi 15 gun daha bekliyeceğiz yani :)

mnemosynee

Üye
bekleme yahu ne beklıyorsun şikayetvar dıye bır sıte vardı google yaz uye ol aktıfe et hesabını sonra konu acıp ılgılı bolume telın sıkayetını yaz sıte sahıplerı nokıa sırketı ıle temasa gecerler nokıa sırketı ıse senle ırtıbata gecerler 2 ıs gununde ama unutma tel numaralarını maılını dogru yazkı adamlar ulasabılsın sana :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman telefoncuya durumunu sor olumsuz bişey söylerse tüketici haklarına başvur yeni telefon verirler mecvur :oke:

burocka

burocka

Üye
birazcık sesini yükselt hemen hallediyolar yoksa çok beklersin

gemlikua96

gemlikua96

Üye
13 temmuza kadar beklemem lazım kardeş :D o zman telefonu değiştirirler ama telefon sen sesini çıkarmassan 10-11 temmuz gibi elinde olur illa son güne bırakıyolar uyuşuklar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt