Telefonumu Flashlayamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Flashlayamıyorum.
Herkese Merhaba. Ben telefonumu yaklaşık 1 ay öncesine kadar flashlayabiliyordum ama şimdilerde hep hata alıyorum ve telefon gidiyor :) Aldığım hatayı sizlerle paylaşmak istiyorum bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. :) Bu aşağıdakilerden '' Waiting for communication response '' önceden çıkmıyordu ve flashlamada da herhangi bir sorun olmuyordu. Fakat bu yazılar geldikten sonra en çok ilerlediğim kısımda bir pencere geliyor 3 satırlı. Telefonunuzun USB kablousunu çıkarıp takın ve tamama basın diyor. Bunu yaptıktan sonra da '' flashing finalization failed '' :/ Bazen buraya kadar da gelmiyor. OFW'ye çevirirken hiçbir sıkıntı yok fakat bunda böyle kafayı yemek üzereyim. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler :)

Loading update server code: 813978 bytes
Update server loaded
Asic CMT: Start programming 1425721 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Asic CMT: Programming data sent: 10%
Asic CMT: Programming data sent: 20%
Asic CMT: Programming data sent: 30%
Asic CMT: Programming data sent: 40%
Asic CMT: Programming data sent: 50%
Asic CMT: Programming data sent: 60%
Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Asic CMT: Programming data sent: 100%
Programming complete
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21
Waiting for communication response: 20
Waiting for communication response: 19
Waiting for communication response: 18
Waiting for communication response: 17
Waiting for communication response: 16
Waiting for communication response: 15
Waiting for communication response: 14
Waiting for communication response: 13
Waiting for communication response: 12
Waiting for communication response: 11
Waiting for communication response: 10
Waiting for communication response: 9
Waiting for communication response: 8
Waiting for communication response: 7
Waiting for communication response: 6
Waiting for communication response: 5
Waiting for communication response: 4
Waiting for communication response: 3
Waiting for communication response: 2
Waiting for communication response: 1

Sorunun videosu :

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum C5-03 ve C5-03'te JAF ile atılamadığını duymuştum bu doğru mu ? Bu arada sorunum hala devam etmektedir yardım bekliyorum :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
phoenix kullanacaksın zaten jaf ise yaramaz da hangi yazılımı flaşlıyorsun yazılımdanda olur bu dediğin.

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Hangi yazılım derken kastettiğinizi anlayamadım da mesela ben sizin Belle Cfwnizi yüklemiştim gayet doğru birşekilde ondan sonra da birkaç tane yükledim fakat bu sorun 2-3 haftadır var.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hacı yalnız mobilim ya net paketi az kaldı o yüzden bakamiycam video ya ama üstte bahsettiğin sorun telefonun desteklemediği yazılımlarda olur yani yazılım nedir ofwler(cfwler)'dir.

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
He yok o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum denediklerimin hepsi C5-03 için. Önceden yüklediklerim de olmuyor mesela. Fertile Ceres, Belle CFW hepsinde aynı hataları alıyorum :/

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
fertile ceres bildiğim kadarıyla v22 için benim ofw v23 için versiyondan dolayı sorun yaşıyorsun sanırım. V22 flaşlamamalısin çalışmaz zaten telefonuda bozarsın. Versiyonların v23 olduğundan emin ol.

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok onlara dikkat ederek yapıyorum ondan değil sanırım. Çünkü hatta bu yeni çıktı forumda hani daha kolay CFW kurulumu (OFW gibi) sadece products klasörünün içine atıp refurbish yapıyoruz. 1-2 tane var böyle konu onları da denedim aynı hata.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hafıza kartını çıkar falan öyle dene hacı o hata yazılımdan olur bildiğim yani.

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Deniyecem de açıkçası çok başarısız CFW yükleme işlemi oldu sürekli telefon ölüyor OFW'ye çeviriyorum, telefona birşey olmasından korkuyorum. Kesin bir çözüm bulamazsam deniyecem teşekkürler :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tel modelini yazmamissn phoenix 2012 ile at

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Söylemiştim tekrar söylüyorum telefon modelim C5-03. Bilgisayarımda Phoenix 2012 yüklü, indirirken ve yüklerken de antivirüs programım kapalıydı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tavsiyen pc den phoenixi ve ovi süiti kaldırıp tekrar kurman.nokia ile alakalı ne varsa kaldır önce phoenixi sonra süiti kur eminim düzelecektir.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
antivirüs programından birşey olmaz da ya telefona zarar verdin flaşlarken o yüzden rom okurken bi sıkıntı yaşanıyor yada bilemedim ki

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler son birkez deneyeceğim dediklerinizin hepsini :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Sen bu işe başlamadan önce telefonu ovi suite modunda bilgisayara bağlayıp driver leri yükledin mi?

beysketbol

beysketbol

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani her cfw atmadan önce bunu yapmam mı gerekli ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hayır özkann dediğini bi kere yapman yeterli

TheMadness

TheMadness

Üye
bu aşamaya gelince pili çıkar tak telefonu aç düzgünce. test mod dosyaları eksik olduğundan bu hataları verir cfw atarken. çok önemli bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt