Telefonumu eski haline getiremiyorum Lütfen yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

negligensal

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu eski haline getiremiyorum Lütfen yardımmm
:yardim: Telefonuma bir program yükledim:vur: :vur: .Antivirüs programıydı galiba.Programı yükledikten sonra telefondaki tüm yazılar değişti.garip garip şekillerde yazılar oldu hepsi.arka planda da KUNS diye bir duvar kagıdı geldi . Telefonumu eski halime getiremiyorum.Ne Yapmam Gerek bilmiyorum zor durumdayım lütfen yardım telefon bana ait değildi...Telefonun markası 3230.Cevaplarınızı bekliyorum:yardim:

hasisa

hasisa

Üye
uygulama yöneticisine gir ne yüklediysen sil
oda olmazsa format at

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
font remover ile fontlarını eskı halıne getırebılırsın, hatta daha ayrıntılı acıklama forumda vardı. arama yapmalısın ;)

Exalans

Exalans

Üye
dostum yüklediğin uygulama anlaşılan virüslüydü yapman gereken anladığım kadarıyla telefon senin değil rehber mesajlar ve diğer gerekli şeyleri bilgisayar ayedekleyip format atmak

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
virüs olduğunu sanmıyorum, program yuklenırken kendıyle beraber bır de font yuklemıs gibi geldi bana:huhu:

ozkanak

ozkanak

Üye
programın adını solermisin öncee

akrepkral

akrepkral

Üye
DeRMaNTeS' Alıntı:
virüs olduğunu sanmıyorum, program yuklenırken kendıyle beraber bır de font yuklemıs gibi geldi bana:huhu:

doğru hatta bazı temalardada font yükliyor...yülediği proyu kaldırması yeterli..:good:

rackyella

rackyella

Üye
negligensal ilk once programın adını soylermisin eger program virüslü geldiyse o nu dosya yöneticisi kaldırmaz büyük ihtimal egerki fileman vb programı kullanmayı biliyosan yabancı dosya gorunecektir onu bulup silebilirsin ama bilmeden silmeni tavsiye etmem system den anlamıyosan son olarak rehberi sim karta yedekli ise bence sen tele format cek tel kapalı iken *3 arama tuşu yani yeşil tuş ve power tuşu hepsine aynı anda bas olayı kokten hallet tel sıfır haline tekrar doner hard formattır dikkat küçük ihtimal cihaza zarar verebilir

kolay gelsin

gokman

Üye
eğer cihaza zarar verecekse başka bir yolu yok mu bu illetten kurtulmanın?ben de de benzeri bir sorun oldu kitap okuyup mesaj yazamıyorum okuyamıyorum.

keremerson

keremerson

Üye
:yardim: Telefonuma bir program yükledim:vur: :vur: .Antivirüs programıydı galiba.Programı yükledikten sonra telefondaki tüm yazılar değişti.garip garip şekillerde yazılar oldu hepsi.arka planda da KUNS diye bir duvar kagıdı geldi . Telefonumu eski halime getiremiyorum.Ne Yapmam Gerek bilmiyorum zor durumdayım lütfen yardım telefon bana ait değildi...Telefonun markası 3230.Cevaplarınızı bekliyorum:yardim:

kardeş sen yazıp gitmişin yaw.. programın adı ne sölermisin ??

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt