Telefonumu değiştiricem-fikir verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu değiştiricem-fikir verin
uzun zamandır memnun olmadığım bi telefon kullanıyorum.. yenisini alıcam 1 haftaya kadar.. fikre ihtiyacım var.. önerdiğiniz telefonu neden önerdiğinizide yazarsanız sevinirim..

burcuuum

Üye
biraz daha sabret iphone al derim ben.. codafonela türkiyeye geliyor artık biliyosun. duymamış olamazsın.. hazır beklerken 1 ay fln daha bekle.. çok güzel bi telefon. gayet iyi özelliklere sahip ayrıca.. ben bekliyorum.. gelsin hemen alıcam.. vodafonelu olucam bu sayede..

xkadir61

Üye
nokia n73, yada birazdaha pahalı uyarsa n95 derim.
nedenini sorarsan n73 wi-fi haricinde bütün özellikleri mükemmel ve tasarımıda 3.2 mp kamera ,yüksek seste müzik, ve süper ekran'ıyla benim ve diğer kullanıcılarında vazgeçilmezi.
n95'e gelince oda 73 kadar kaliteli artı olarak 5 mp kamera ve wi-fi. tek dezavantajı, sürgülü olması bence, zaten bu yüzden n73 de kaldım. n73 vazgeçilmez bence kesinlikle tavsiyemdir 1 yldan fazla kullanıyorum daha tık demedi.
şimdiden alacağın model işin hayırlı olsun iyi günlerde kullan

GuNSTuR

Üye
kibar bişi istiyosan 6500 slide alabilirsin kamera ve görünüşü çok güzel yada yok pahalı bişi olsun ve özellikli diyosan n95 yok normal bişi olsun diyosan n73

6630 al kocaman ekran kamera kendi uyarsa al

tanso

Üye
N serisinin hepside güzel ama tabiki en iyis N95

eQooo

Üye
n78 geliooo onu al...

mmzzkk

Üye
n81 8gb.. wifi ekran 16.7 milyon renk.. kamerası 2 megapixel ama ekran çözünürlüğü we nokia kalitesi bu sorunu gideriyorr.. kesinlikle n81 8gb!!!

cem532

Üye
ben 5 sendır kulalangım bır tfl cok cok memnunm sanada tavsıye ederım nokı8310

gabico

Üye
tabikide nokia n99i

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g beklemesindeyim
talep formunu doldurdum. vodafone'lu olmam işe yarıyacak

king512

Üye
bellifiyat aralığı verde ona göre fikir üretelim

skarlet

Üye
bende daha gerçekçi bi yaklaşımla iphone 3g bekliyorum. vodafone kullandığım için zaten n.p. benim için
zaten kullanmayanlarda vodafonelu olur artık

kaan0

Üye
n81 8gb.. wifi ekran 16.7 milyon renk.. kamerası 2 megapixel ama ekran çözünürlüğü we nokia kalitesi bu sorunu gideriyorr.. kesinlikle n81 8gb!!!
arkadaşa kesinlikle katılıyorum n81 forever

arkadaşım sana tavsiyem simbiyan alma çabuk virüs bulaşıyo uğraşıp duruyosun :S

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
vodafone dan talep formu doldurmuştum.. mesaj geldi..elimize ulaştı teşekkürler die..bekleyelim bakalım iphone 3g.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...