Telefonumdan parça çalınmış ne yapmam gerekiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obsessed_123

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumdan parça çalınmış ne yapmam gerekiyor ?
telefonumu garantiye göndermemk için tamirciye götürdüm yazılım yüklenmesi gerektiğini söyledi 1 gün adamda kaldı telefonum yazılımı yükledi telefonumu aldım içine bikaç tane müzik attım sonra telefon gene eskisi gibi kapanıp açılmaya başladı . Ertesi gün tekrar götürdüm tekrar yazılım yükleyeyim bn buna dedi tamam dedim yarın alırsın dedi onada tamam dedim ondan sonraki gün gittim olmuyo bu abicim sen bunu garantiye gönder dedi . Yapıcak başka bişeyim kalmadığı için garantiye gönderdim içi açılmadı sanıyodum içini açıp içinden parça çalmış . Ablam yarın telefonumu getiricek bi kağıt varmış elinde telefonun içinde eksik parça olduğuna dair.Bide telefonum yapılırsa sürekli bozulucakmş :( Adama götürücez içinden parça almşsın diycez ama adam inkar edicek ne yapmam gerekiyo lütfn yardımcı olun :S

laveled

laveled

Üye
arkadaşım geçmiş olsn ama yapacak bişeyde yok neden direk garantiye yollamadınki

Tracy35

Tracy35

Üye
geçmiş olsun kardeş Bu Sekıl insanlar var işte :off::off::off: keske Sen Dırek garantıye Goturseydın be :( Sanmıyorum hiç bişi yapamasın :( tekrar geçmiş olsun :vur:vur:vur

aryscat

aryscat

Üye
Bana kalsa hayri ile salih i yanıma alıp herifi dükkanının içinde tokatlardım. Ama sen git savcılığa dilekçe vereceğini söyle. Gerekeni yapmazsa git ver dilekçeyi. Senin telefon gider onunda itibarı çöker.

obsessed_123

Üye
    Konu Sahibi
salaklık ettm :S

teeşkkürler cevap verdiğiiniz için :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geçmiş olsun kardeş arkadaşlar yapacaklarını söylemiş.siz siz olun tamir için güvenmediğiniz,bilmediğiniz insanlara tamirci diye telefon teslim etmeyin.

jeki01

jeki01

Üye
ben 3-4 kere tamirciye telefonu götürdüm ama başında bekledim.
Çoğu içinden parça alıyor eski parça koyuyor ya da arkadaşda olduğu gibi çalıyor.
Tamirci ucuz yapıyor ama şahsen ben bırakmam telefonumu tanımadığım adama.
Geçmiş olsun, adam ben bir şey almadım der, işin içinden çıkar.

obsessed_123

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimalle öyle diycek zaten :(

PARNER

PARNER

Üye
kardeşim benım başıma gelmedı ama senın yapcak bı şeyın yok gıbı bana soracak olursan kardeşim telefonunu ya kvk ya gotur derım ben yada genpaya kardeşim bıraz fazla tutsun boşver hıc olmazsa kafan rahat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt