Berk942
Üye
-
Konu Sahibi
-
turkcell kullanıyorsan en iyi görüntü en iyi kanallar en sorunsuz bağlantı turkcell tv de ben kullanıyorum ayda 6 tl
vodafone pek bilmiyorum ama wap üzerinden izlemiyor uygulama olarak yokya iyide indirdim denedim çalışmadı hiçbir kanal başka yöntem/uygulama yokmu? Yardımın için teşeklürler bu arada
Peki hocam ben vodafone kullanıyorum. Mobil Tv paketine baktım ayda 5 TL alacam. Hadi diyelim aldım peki bunun symbian belle uygulamasını nerden bulucam? Onada yardımcı olabilirmisiniz
vodafone pek bilmiyorum ama wap üzerinden izlemiyor uygulama olarak yok
Peki hocam wap nasıl oluyor pek detaylı anlatırmısın. Teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TV STANDART yaz 3636 ya gönder tüm detaylar zaten sitesinde verilmiş extra birşey yok müşteri hizmetlerini de ara mobil tv ayarlarını isteiyide nasıl olacak anlamadım detay verirmisin
TV STANDART yaz 3636 ya gönder tüm detaylar zaten sitesinde verilmiş extra birşey yok müşteri hizmetlerini de ara mobil tv ayarlarını iste
ben vodafone kullanmıyorum telefonun web tarayıcısın da vodafone ile ilgili yer imleri olması gerekir vodafone wap sayfası üzerinden işlemleri yapman gerekir adres bu olabilirtelefonum desteklemiyor mobil tv yi o nasıl olcak?
Webden İzle Opera Yada Web Browserdan Çoğu Açılıyor
İzleyeceğin Kanalı Kanal A Yaz Kendi Sitesinden İzleya anlamadım şimdi webden örn rtsp://172.31.45.2/broadcast/kanald.rm açtım yükleniyor diyip durdu.
İzleyeceğin Kanalı Kanal A Yaz Kendi Sitesinden İzle
O Zaman Farklı İzleme Siteleri Dene Opera,Star Browser Onları Deneiyide abicim onu bende biliyorum. Sitesine giriyorum ama açılmıyor şöyle bir hata alıyorum;
Flash version 10,1 or greater is
required
You have no flash plugin installed Download latest version from here
From here diyip adobe flas player sitesinede girip indirmek istediğimde symbian belle ye göre yok..ne yapcam ya maxicep uygulamalarda indirmiştim ama son version istiyo herhal valla bende bilmiyom hatayı size attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?