Telefonumdaki Sorunu Halledene 10 TL :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumdaki Sorunu Halledene 10 TL :)
arkadaslar soz veriyorum telefonumdaki sorunu cozene operatoru farketmezsizin 10 tl gondericem :) simdi benim 6300 telefona bi haller oldu. birincisi hicbir java dosyayi kabul etmiyor. ikincisi hicbir java dosyanin secenekler>uygulama erisimi menusu duzenlenemiyor, hepsi hicbirzaman olarak kaliyor. ucuncusu ayarlar>sertifika>yetki listesi diye bir menu acildi ve burada onlarca sertifika olmasina ragmen hicbirisi secilemiyor ve telefonum su an sertifikasiz. dorduncusu bazen telefondan yuklenen dosyalari kabul etmiyor ve file.php olarak kaydediyor.. lutfen arkadaslar bi care soyleyin..

harun22

harun22

Üye
yazılımını yenilemeyi, Hard format ve soft format atmayı denedinmi?

----------Eklendi @ 23:58:51 ---------- Yazıldı @ 23:58:04 ----------

Not : 10 lira verdikten sonra tamirci zaten çözer sorunu :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
soft format ise yaramiyor ve hard formatta s40ta atilmiyor. bilgisayardan format atabiliyormuyumki?

harun22

harun22

Üye
yazılımını yenile büyük ihtimal düzelir.

kol@j

kol@j

Üye
fabrika ayarlarına döndüğünde gene aynı sorun varsa servis yazılım atsın

not: 10 Tl sende kalsın ...

çok istersen bir fakire verirsen makbule geçer...

lord_keles

lord_keles

Üye
Jaf veyada phoenix ile cihazın son surumune guncelle hafıza kartınıda formatla hiç bir sorunu kalmaz ben jaf ile 6300 a yukleme yaptım hiç sorun cıkartmadı navifirm ile son surum turkce yazılımını indirip yukle yukleme anlatımı 5800 a anlatılan sekilde forumda var ayny sekilde yukleye bilirsin...

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
kardes link verebilirmisin? bu arada bizim burada sadece bi tane servis var onun gorevliside bi tane ergen olmamis cocuk var guvenemedigimden servise gitmiyorum

serinaga

serinaga

Üye
Bencede yazılımsal bir sorun, güncelleme yada yeniden yüklemeyle geçer ... :yuru

nalcam22

nalcam22

Üye
hafıza kartını biçimlendir

'Patron

'Patron

Üye
burası yardım forumu 10 tl ne demek.

amelia75

Üye
format at..

technoshark

technoshark

Üye
telefonunu öncelikle fabrika ayarlarına getirmeyi dene.. sonrasında ise baktın olmadı format atıcaksın.. yapacağın en son seçenekte versiyon atmak olucak hepsi bu... 10 TL de Senin olsun....

Ocean258

Ocean258

Üye
Yazılımı yenıle o 10 tl ye 10 daha koy telefoncu yapsın hıc ugrasma :))

dj eşref

Üye
kardes bır akılda ben vereyım belkı bu sayede java dosyalarını yukleyebılırsın sırayla takıp et MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/PAKET VERI/ERISIM NOKTASI buraya kucuk harflerle internet yaz/SECENEKLER den CIKIS yap/bu kadar.......sımdı yukleyemedıgın java dosyalarını tekrar yuklemeye calıs buyuk ıhtımalle yuklenecektır

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar bakicam hepsine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt