uguro
Üye
Telefonumda Grup Mesaj Atmada 10 kişi sınırlaması Var Yardımmm!!! Önemli Lütfen :S
Arkadaşlar görevim gereği Grup mesaj atmam gerek yani belirli kişilere toplu olarak Grup olarak mesaj atmam gerek.
Samsung S3 mini telefonumda grup oluşturdum ancak Grup üyrsi 40 kadar kişi var ve
Grup tümünü seç dediğimde 10 kişiden fazla seçmiyor ve sadece ''10 kişiye erişilebiliyor ''diyor bu problemi yaşayanlar vardır
Çözümü varmı acaba ?
Benim için Çok önemli bu olay tek tek gönderemem herkese, yada 4 Gruba bölüp gönderemem :S
Birçözümü varmı ?
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bu sorunun çözümü yokmu yardım edin :S ??? WebRep
Tüm değerlendirmeler
Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar çözümü Kendim buldum Android telefonlarda Toplu mesaj yada Grup Mesaj İçin Süper Bir program ihtiyacı olan arkadaşlar için Programın İsmi Kısamesaj Go aşağıdaki linkten play storeden İnceleyebilirsiniz kullanışlı ve güzel Toplu mesaj gönderme programı.
Samsung S3 mini telefonumda grup oluşturdum ancak Grup üyrsi 40 kadar kişi var ve
Grup tümünü seç dediğimde 10 kişiden fazla seçmiyor ve sadece ''10 kişiye erişilebiliyor ''diyor bu problemi yaşayanlar vardır
Çözümü varmı acaba ?
Benim için Çok önemli bu olay tek tek gönderemem herkese, yada 4 Gruba bölüp gönderemem :S
Birçözümü varmı ?
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bu sorunun çözümü yokmu yardım edin :S ??? WebRep
Tüm değerlendirmeler
Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar çözümü Kendim buldum Android telefonlarda Toplu mesaj yada Grup Mesaj İçin Süper Bir program ihtiyacı olan arkadaşlar için Programın İsmi Kısamesaj Go aşağıdaki linkten play storeden İnceleyebilirsiniz kullanışlı ve güzel Toplu mesaj gönderme programı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız