Telefonuma Yeni Bi Virüs Girdi Bulabilen Program Görmedim Daa.bakarsanız Ii Olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ksfb

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Yeni Bi Virüs Girdi Bulabilen Program Görmedim Daa.bakarsanız Ii Olur
arkadaşlar bi virüs girdi telefona.virüs programları bulamadı.virüs ise mesaj gelince devreye giriyo.oku ya basınca there is no way to hapinese gibilerinden bişiler yazıyo.bunu bulabilen son sürüm virüs programları neler.bu virüs yüzünden telefona ve hafıza kartına format attım.lütfen yardımcı olun.hala telefonumda durduk yere mesaj işareti çıkıyo msj kutum bobboş olmasına rağmen.ve pc suite den dosya yükle diince uygulama yöneticin dosya biçimini tanımıyo falan dio.virüs girmeden önce böle deildi cevaplarınızı bekliorm
telefonum 6680
teşekkürler

RockFord Fosgate

Üye
norton war dosyalardan onu ındır yada kasper sky war onuda ındırebılırsın+fescure war bunları dene olmadı fotmat at!!:)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Symantec Mobile Security kurun telefona ve Ocak 2006 Update yapın.

Sonra taratın telefonu , inşallah bulur.

amedian

amedian

Üye
ksfb pmde dedigim gibi o pc ye de gelen bir mail virusu gokhanın dedigi gibi ocak updateini dene ama işe yarayacagını zannetmiyorum yeni bi virus o dua et pcne gelmemiş. benim tavsiyem format veya servis

ksfb

Üye
    Konu Sahibi
format attım virüs geçti ama mesaj işareti hala çıkıyo.servise götürmeyi düşünüyorm

amedian

amedian

Üye
dedigim gibi dostum en mantıklı en saglam cozum yolu o dur hic ugrasma oh tertemiz cillop gibi

xrz

Üye
PUHAHAHA O MUMSMS+ SANA SMS GELDİ DİYOOO NE VİRÜSÜ

xrz

Üye
pardon gülmemem gerekirdi o mum sms programı smsleri gizler yeni mesaj gelince de öyle saçma sapan birşeyler der mesaj geldi demek ister ben ona değilde GÜZELİM PROGRAMA VİRÜS MUAMELESİ YAPMIŞSINIZ ONA GÜLDÜM BAK yine güldüm PUHAHAAH

ksfb

Üye
    Konu Sahibi
BU SİTENİN EN KRAL ADAMI XRZ.ÇOK SAOL KARDEŞİM.

amedian

amedian

Üye
ben o programı bilmiyorum ama arkadas virus geldi diye baslık acmıs ayrıca yazdıgı isimde bir pc virusu mevcut

xrz

Üye
Beni utandırıyorsun ama symbian konusuna meraklı arkadaşlar telefona bir file manager( ankit fileman öneririm) yükledikten sonra imzamda gördüğünuz hangi dosya ne işe yarar adlı konuyu bi sonuna kadar okusunlar ama sabırlı olun

murattii_01

murattii_01

Üye
kardeş benim telefondada aynı sorun olmuştu son çare servis oldu onlar bu işin uzmanı virüs telofonunda diğil hafıza kartında virüs temizleyiciler bir işe yaramıyor sen bir servise götürmeyi dene istersen

6230i

Üye
netqin

azrael1983

azrael1983

Üye
mesaj ayarlarını telden hafıza kartına al gider

ajax95

Üye
bende nokia N81 8gb hangi fayli atmak istesem sis fayl oldugu icin kabul etmiyor ne yapmam lazim.Butun antivirus programlarinda boyle.

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
önce format at olmazsa kablo ile bilgisayara bağla öyle tarat ama kaspersky ile tarat o daha iyi

xxx00

xxx00

Üye

al sana KAspersky Antivirüs kardeşim

ewrekli_47

Üye
vallah bbenim kinede virüs girdi ama ben bu n sideten kaprsky adınında bi anti vürüs programı indirdim ve temizledimmmmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt