telefonuma uygun root dosyasi hangisi yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma uygun root dosyasi hangisi yardimm
TELEFONumun ana bant surumu xxamg4 s3 mini hangi root dosyasini indirmeliyim nasil rootlarim

CihatGüler

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emrexxx93
emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Peki burdan rootlu olarak mi iniyo ?

CihatGüler

Üye
Hayır rootu siz yapıcaksınız.

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Onu nasıl yapicam peki ?Android de yeniyim de kusura bakma :(

CihatGüler

Üye
İlk mesajımı güncelledim.

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Peki bisey daha sorucam ana bant farkli olsa sorun olur mu ?

CihatGüler

Üye
Olmaz.

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Ana bant durumu farkli root yuklesem sorun olur mu pekiDikkat etmm gereken ne peki cihaz surumumu suandaki surum 4.1.2

CihatGüler

Üye
O kadar telefon rootladım hiç ana bant sürümüne dikkat etmedim çevremde eden arkadaş da görmedim.

• Beğen
emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Peki bildigin guzel rootlu rom var mi ?

CihatGüler

Üye
Yeni iseniz hemen rom işlerine girmeyin rootu yapın önce rootlu programların tadına bakın bu da rootlu rom dosyası

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Googlede butun sayfalari forumlari dolaştım bi turlu yapamadim download moda alip bi kac tane pda dosyasi yukledim ama nedense olmadi

CihatGüler

Üye
Makaledi adımları doğru yerine getirin dikkat edin telefona zarar verebilirsiniz.

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Bu more locale dye bi zip dosyasi indi bunu nasil yapcam recovery moddan mı

CihatGüler

Üye
Hocam bilmiyorsanız hiç bulaşmayın birazdaha araştırıp öyle yapın sakata gelmeyin.

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Bu verdigin adresi okumustum bi tane root dosyasi bulmustum 6 mb odinle onu flasladm pass dedi ama rootlanmadi bi de yazilim guncellestirmede cihaz modifiye edilmis diyo suandaYok arastirdim yeterince de ana bant surumu fark ediyo diye okudum bikac yerde o yuzden pek emin olamadim zip dosyasi olunca recovery moddan zipi secyoz simdi bu indirdigim more locale de ole yapym ?

CihatGüler

Üye
Zip dosyası içinde tar.md5 uzantılı dosya varsa odin ile yüklenir. Zipin içinde system dosyları falan varsa recoveryden rom yüklenir.

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim saolasin internetten supersu zip dye bi dosya indirdim recovery den yukledm rootlandi yardimlarn icin cok tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: CihatGüler

CihatGüler

Üye
Rice ederim hocam yardımım dokundu ise ne mutlu bana.

• Beğen

Üst Alt