Öneri telefonuma root yapsam ne gibi faydalari olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma root yapsam ne gibi faydalari olur ?
telefonum root yapsam faydalari ne olur hafiza arttirilip nba 2k13 gibi oyunlari acarmi. tesekkur ederim

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
Kullanmadığın uygulamaları kaldırabilirsin . Büyük megabayt lı oyunları sd karta taşıyabilirsin . Oyun açma konusunda o telefonunun performansıyla alakalı root onun için kesin çözüm değil ama chainfire programıyla kasan oyunların kalitesini düşürebilirsin daha akıcı oynatır .

• Beğen
Tepkiler: wweraw2012

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Peki bilgin ve yorumun icin tesekkurler

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Hafıza Kazancı
Ram Kazancı
İstediğin Gibi Özelleştirme Yapma Telefonda

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler peki telefoncularda felan yapilmazmi bu islem ben sahsen biraz dikkatsizim korkuyorum

AHKE

AHKE

Üye
framaroot programıyla rootla çok kolay zaten

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Peki sen yaptin mi ahke?

morki05

morki05

Üye
Selam bende yeni yaptım ve şu anki durumdan gayet memnunum gereksiz uygulama kaldırdım telefon rahatladi . Ayrıca telefon cuda değil de bilen bir arkadaş tan yardım iste framaroot her cihazda iş görmüyor. Tavsiye ederim.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tesekkurler yapmak istiyorum oyunlarda da baya faydasi oluyor heralde

morki05

morki05

Üye
Evet biraz teknik bilgi varsa sende yapabilirsin. Forum sitelerin de takip edebilirsin.

AHKE

AHKE

Üye
ewt yaptım root sayesinde oyun datalarını taşıyorum foldermountla(mesela 1gb asphalt7 yi) taşıdım .modlu google play kullanıorum lisans kontrolü yapmıyor.freedom la uygulama içinde paralı şeyleri açabiliyorum.ve daha bir suru sey.
ama root yapınca gûncelleme alamıon onuda kiesten yada sammobiledan takip edersin gelirse yuklersin.guncellemeyi almak için stock rom kurman yeterli zaten bişey silinmior ayarlar falanda duruo aynı şekilde.bana pm at yardımcı olurum her konuda

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tesekkurler yorumlariniz icin sana danisirim bir sorun olursa yardimin icin tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: AHKE

kus79

Üye
root yaparken risk varmı peki

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben sadece bi programla yaptim cok basit 10 sn de yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: kus79

Üst Alt