Telefonuma Anna yükledim Hard Format ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Anna yükledim Hard Format ?
Arkadaşlar Anno hoş olmuş güzel olmuş beğendm ama yabancı bi kaç sitede eğer hard format atarsanız telefon daha stabil ve akıcı olur diye söylentiler ver eskiden x6 da gerçekten işe yarıyordu ne dersiniz atmalımıyım uygulamalarım fln gidermi ?

seydi53

Üye
N8 kullanıyorum. Anna güncellemesini yaptıktan sonra telefon gülcellemsini tekrarladım. Ve yüklemem gereken Anna 1/2 güncellemesi olduğnu farkettim.güncellemeyi defalarca dememe rağmen her seferinde '' güncelleme başarısız'' ikazını aldım. Ovi üzerinden ,pc üzerinden ve nokia software updater üzerinden denesem de sorun çöüzlmedi.
soft format atmada sorunu çözmedi... Ben de hard format atarak tekrar denedim.Anna sorunsuz yüklendi. Ovi sorunsuz çalışıyor.Wi-fi ve diğer bütün uygulamar aktif ve kullanılır durumda. Ama denemeden önce ''TELEFONU YEDEKLEMEYİ UNUTMA''..

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
benim şu an anne 1/2 hepsi kurulu hard format atiyim diyosun yani sonrasında anna kurmama gerek yok tekrar dimi ?

seydi53

Üye
Herşey kurulduysa niye format atasın ki, eğer 1/2 2/2 güncellemeleri yüklenmiyorsa yaptığım şeyleri yazdım. Ama hard format da atsan telefonun anna olarak açılır. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt