telefonum suya düştü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
telefonum suya düştü...
mrb arkadaşlar telim suya düştü hemen bataryayı çıkarttım kuruttum. ertesi gün teli açtım çalısıyordu.ama şimdi bataryayı takıyorum tel direk açılıyor ama pin kodu sorunca hemen kapanıyor. ne yapmam gerekir garantiye göndersem yaparlar mı ?
teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

mrb arkadaşlar telim suya düştü hemen bataryayı çıkarttım kuruttum. ertesi gün teli açtım çalısıyordu.ama şimdi bataryayı takıyorum tel direk açılıyor ama pin kodu sorunca hemen kapanıyor. ne yapmam gerekir garantiye göndersem yaparlar mı ?
teşekkürler...
cevap verecek kimse yok mu ?

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Öncelikle geçmiş Olsun.Eyer garanti bu suya düşmeyi kapsıyorsa götür.Belgede zaten yazar neyin ne oldugu ama.Benim bildiğim yapmazlar.Donanımsal sorunlar garantiye gidiyor fiziksel sorunlar için kendin yaptırman lazım parayla.Yinede şansını dene deRim:oke:

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
yaşadığım şehirde kvk nın şubesi yok nasıl gonderebilirim kvk ya... teşekkürle:yurur

phoenix_

phoenix_

Üye
suya düşmedi deme aman :D dikkatli bak bir bataryanın ya da makinanın bir yerinin hafif boyanmış olmaı lazım.

bir süre daha bekle.yavaş yavaş açılır özellikleri :Dbenim makinenin hafıza kartı tanıması gitti o kadar :D.hafıza kartı olmadan ruhsuz bir şekilde çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt