Telefonum sizce garantiye girer mi

Sponsorlu Bağlantılar

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum sizce garantiye girer mi
Motorola motoluxe telefonum var garantisi devam ediyor bir gece başıma buz torbası almıştım telefonda başımda sabah kalktığımda buz erimiş üstündeki sular ekrana sızmış ekran görüntüsü acayip birşey olmuştu hemen kuruttum ekran simsiyah oldu parlaklıkada işe yaramıyor acaba garantiye versem ne derler anlarlarmı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Maalesef anlarlar, gecmis olsun

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Pirince koysan işe yarar mı acaba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi ki akıllı telefonlar da sıvı teması için renk değiştiren etiket barkod veya başka bir şey kullanıyorlar. Yani anlaşılmama imkanı Bülent Ersoy'un ben erkeğim ama cinsiyetim kadın demesi gibi bir şey. Ücreti karşılığında tamir ederler.

fingerback5

fingerback5

Üye
şimdi ki akıllı telefonlar da sıvı teması için renk değiştiren etiket barkod veya başka bir şey kullanıyorlar. Yani anlaşılmama imkanı bülent ersoy'un ben erkeğim ama cinsiyetim kadın demesi gibi bir şey. ücreti karşılığında tamir ederler.

:d

:d

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim giren girdi yani bana birşey daha merak ediyorum iphone buldum temiz 4s ama kaydı yokmuş 650 tl istiyor kaydını ne kadara yaptırabilirim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
100 tl civari

60Onur60

Üye
S.A. benim galaxy wonderım var ben buna cyanogen mod 9 yükledim sdswap yapmaya çalışırken yanlış vold.fstap dosyası yükledim ve telefon açılmıyor lütfen yardım edin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Odin ile orjinal dosyaları flaşla. Wipe cahce ve wipe dalvik yapmayı unutmayın..

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim giren girdi yani bana birşey daha merak ediyorum iphone buldum temiz 4s ama kaydı yokmuş 650 tl istiyor kaydını ne kadara yaptırabilirim

En 150 200 lira gider. 100 Tl kayıt parası 50 - 100 Tl de pasaport sahibi alır.

Üst Alt