Telefonum Servise Gittiqinde Eskisi Gibi Olurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djkamer

djkamer

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Servise Gittiqinde Eskisi Gibi Olurmu?
Herkeze Selamlar;
Arkadaslar Yaklasık 1 ay Önce Nokia N95 8qb Telefon Aldım.Telefonun Gayet İyi Bi performansı Vardı.Yukledıgım Programlar Yuzunden Tel Kasmaya Basladı..İlk Once Soft Format Attım Hersey Eskisi Gibi Hic Bisey Deqismedi..Daha Sonra N95 8qb Versiyon Guncellemesi Yaptım..Telefon Mukemmel Otesi Tıkır Tıkır Calısıodu..Dun Yukledıgım Son Versiyon Guncellemesi Uzerıne Bıdaha Aynı Guncelleme Yaptım Tel Cöktü :agla Telefonun Acma Kapama Tusuna Bastıgımda Ekran Yanıyo Ama Acılmıyoo:vur Buqun Garantiye Gonderdim Ankara'ya Gidecek Telefon Sizce Tel Geldiqinde Ne Durumda Olur.. :allalla:
Yorumlarınızı Bekliyorum..
Saygılar...

--------------- Ekleme --------------

djkamer

djkamer

Üye
    Konu Sahibi
bi cwp yazan yokmu yha :'(

Lion Heart

Lion Heart

Üye
mademki telefon çöktü diyorsun servise vermeden önce kendin: bu adrese girip nokia phoenix yazılımını ve nokia n95 firmwareini indir. Sonra buradan kurarsan telefonuna tel düzelir. Sonuçta serviste bu yazılımı kullanıyor.

Ya da donanımsal bir sorunu yok diye yazıyorum bunları ki öyle görünüyor servise verirsin ve telefona yazılım yükleneceğini ve acil olarak geri alman gerektiğini söylersen telefonu 1-2 güne geri alabilirsin. Ancak serviste aynı Nokia Phoenix yazılımını kullanacağından en iyisi senin Nokia phoeniz'i kullanarak kendinin denemesi bence...

mami24

mami24

Üye
valla gecmiş olsu bence telin bayağı bi yıprandı gibi ama napalım bundan sonra yüklüceğin seylere dikkat edersin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence servise giden cihaz eskisi gibi olmaz :(

djkamer

djkamer

Üye
    Konu Sahibi
mademki telefon çöktü diyorsun servise vermeden önce kendin: bu adrese girip nokia phoenix yazılımını ve nokia n95 firmwareini indir. Sonra buradan kurarsan telefonuna tel düzelir. Sonuçta serviste bu yazılımı kullanıyor.

Ya da donanımsal bir sorunu yok diye yazıyorum bunları ki öyle görünüyor servise verirsin ve telefona yazılım yükleneceğini ve acil olarak geri alman gerektiğini söylersen telefonu 1-2 güne geri alabilirsin. Ancak serviste aynı Nokia Phoenix yazılımını kullanacağından en iyisi senin Nokia phoeniz'i kullanarak kendinin denemesi bence...

İlk Once Konuya Yorumda Bulundugun Icın Sonsuz Tesekkur Ederım Kardesım..
Telefonu Servıse Gonderdıgımde 2 Gun Icınde Cıkacagını Soledıler..Acelem Oldugunu Ertesı Gun Sehır Dısına Gıtcegımı Soledım,Aksam Alırsın Dedıler..
Aksam Servise Gittigimde Servisteki Adamların Yapamadıgını ANKARA'da Ust Servisin Bakacagını Solediler..Tel Suan Gitti,Benim Kafama Takılan Bu Yapılırmı Yapılmassa Neolur?Bazı Tanıdıklar bı Tel Garantiye Gittyse Bidaha eski Performansını Eski Kalıtesını Bekleme Dediler..Yapıldıgı Zaman Telefon ESKI Orjinal Haline Donermi?Kafama Takılıyo Moralim Filan 0 Oldu yha:'(

--------------- Ekleme ---------------

Bence servise giden cihaz eskisi gibi olmaz :(

ne yonden eskisi qibi Olmaz Kardesim?

ediesel

Üye
Ya kardeşim ona buna kulak asma sen Telefonun susmuş senin. Servise yollaman da iyi olmuş Eğer garantisi var ise bedavaya halledersin olayı. Sadece biraz uzun beklersin o kadar. Servis her bakımdan iyidir.

eQooo

eQooo

Üye
bazen daha ii olarak bile geldiği sölemniyor...

djkamer

djkamer

Üye
    Konu Sahibi
Allah Razı Olsun Sizden Ya 2 qundur Uyuyamıodum Icıme Su Serptınız Valla Bu Sıtedeki Uyeleri Cok Seviyorum İyi Veya Kotu Net Bisey Soluyorsunuz..Buqun 2-3 Tanıdık Telefoncuya Gittim Onlarda Emin Ol Daha İyi Sekilde Gelir Dediler İnsallah Dedıgınız Gibi Olur Tekrar Yorumlarınız İicin Tesekkurler..:)

İmparatore

İmparatore

Üye

hakli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt