telefonum N97 fakat sarj olmuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
telefonum N97 fakat sarj olmuyor.
merhaba arkadaslar yaklasik 4 gundur telefonumu sarj edemiyorum. Telefonu sarja taktigimda "enerji tasarrufu icin guc aletinin fisini prizden cekin" diyor hemen sonra "sarj olmuyor" diye bi hata aliyorum. Sebebini cozemedim. Yeni batarya yeni sarj aleti aldim yinede gecmedi. Bi anlamda veremedim. Kafasina gore bazen kisa sure sarj ediyor sonra tekrar ayni hatayi veriyor. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum. Simdiden tesekkurler. Daha once baslik acildiysa ozur dilerim.

jeosalih

jeosalih

Üye
telefonun şarj giriş yerinde temassızlık olabilir bence. Çünkü şarja taktığında çıkarmış gibi uyarı veriyor diyorsun "enerji tasarrufu için......"

'Patron

'Patron

Üye
hmm :hmmm arkadaşın dediği doğru olabilir.olmassa virustende olabilir. sen hard format at.

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
temassizlik oldugunu sanmiyorum. Temassizlik olsa hic gormezdi aleti. Takili oldugunu algiliyor fakat sarj doldurmuyor. Hard format attim ise yaramadi :/ yinede saolun

----------Eklendi @ 23:05:34 ---------- Yazıldı @ 22:54:13 ----------

yardim edecek kimse yok mu :/

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
+++

'Patron

'Patron

Üye
ozaman servisee :bye2:

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
temassizlik oldugunu sanmiyorum. Temassizlik olsa hic gormezdi aleti. Takili oldugunu algiliyor fakat sarj doldurmuyor. Hard format attim ise yaramadi :/ yinede saolun

----------Eklendi @ 23:05:34 ---------- Yazıldı @ 22:54:13 ----------

yardim edecek kimse yok mu :/
Yardım edecek biri var oda Nokia servis

----------Eklendi @ 22:03:40 ---------- Yazıldı @ 22:02:56 ----------

Cidden ALLAH diğer telefonları bu durumdan korusun! (Amin)

ozgunb

ozgunb

Üye
Başlığa çok güldüm. Sanki şarj olmak N97'nin özelliğiymiş gibi olmuş.

fatih54102

fatih54102

Üye
Bencede sorun temassızlık değil, ama yarım takılmışşsa o nokia şarzlarının içinde bi çubuk var o deymiyo olabilir sadece metal kenarları deyiyo da olabilir

mariyahci

mariyahci

Üye
dostum aynı sorun bendede var yaa:dry: cozum bulabıldın mı servıs kac tl ıstedı yapmak ıcın bılgılendırırsen sevınırımm

ferroli52

Üye
ya donanımsal bi sorun oldugunu bili bile niye hemen format at diyorsunuzz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt