Ocean258 Üye nicklazımdeğil' Alıntı: Şimdi Lg Optimus Me 0.facebooka giriyor mu ? girmiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Gırmez kardesım telefonun androidli ise optimus me yada galaxy s2 fark etmez hıc bırınde gırmez 0. ya
nicklazımdeğil' Alıntı: Şimdi Lg Optimus Me 0.facebooka giriyor mu ? girmiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Gırmez kardesım telefonun androidli ise optimus me yada galaxy s2 fark etmez hıc bırınde gırmez 0. ya
hilal yaşar Üye sedat_69' Alıntı: bende var ve girebiliyorum lg p350 Genişletmek için tıkla ... nasılgiriyorsun?
hilal yaşar Üye MaxiXepq' Alıntı: girer neden giremesin ben giriyorum Genişletmek için tıkla ... nasıl giriyorsun?
D u M a N Üye kardeş androidler giriyor ilk önce ayarlara gir orda kablosuz ayarları gibi bişey olyo orda mobil ağlar oluyor onu etkin yap sonra tarayıcı aç 0.facebook.com yaz girer işte bende ideos x5 var böyle giriliyo
kardeş androidler giriyor ilk önce ayarlara gir orda kablosuz ayarları gibi bişey olyo orda mobil ağlar oluyor onu etkin yap sonra tarayıcı aç 0.facebook.com yaz girer işte bende ideos x5 var böyle giriliyo