telefonum kayboldu acil yardım bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doga99

Üye
    Konu Sahibi
telefonum kayboldu acil yardım bekliyorum
arkadaşlar 1 saat önce bindiğim otobüste telefonumu düşürdüm nokia c5-03 model.ve aradığımda ulaşılamıyor diyor alan kişi telefonu kapamış.herhangi bir yolla telefonun yeri bulunabilir mi nokia yardımıyla acil cevap verirseniz sevinirim.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
adliyeye basvurmalisin.ama dusurdum deme otobuste calindi de.dusurdum dersen takipsizlik verir aramazlar.Adliyede muracaat bolumune git.anlat olayi.Cebimde olmadigini farkettim de.Onlarda polise yazi yazarlar.Polis de telefonu sebekeler uzerinden arar.IMEI numaranida goturmelisin yabii yaninda.Adliye yaziyi polise ne kadar cabuk yazarsa polisde aramaya o kadar erken baslar.Tanidik varsa surec hizlanabilir.Bence yarin hemen adliyeye ugra.Gecmis olsun diyeyim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
155 i aramak daha mantıklı gibi geldi bana buraya yazmaktansa ilk iş

doga99

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler önerileriniz için...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
onemli degil.

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha dostum telefon parça işi yapan birinin eline geçtiyse unut bulunmasını şimdiye parçalarını başka cihazlara takmaya başlamışlardır bile polis cihazını bulursa eğer aklında bulunsun imei kaydını yenilettir imei klonlaması yapmışlarsa sıkıntı çekersin

furkan5800

furkan5800

Üye
cihazında herhangi bir antivirus varsa örnek f-secure uzaktan yerini tespit edebilirsin ama en iyi iş savcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt