Telefonum kapandı Acil lütfennnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimyacii2929

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum kapandı Acil lütfennnnn
Merhaba Arkadaşlar bana yurtdışından bir ipone gelmişti kayıt ettirip parayla kırdırdım bu işlemi yaptırdığım arkadaş sakın telefonu kapatma açılmaz açmak için blackran programını kullanacaksın dedi az önce cydiada uptade vardı ona bastım telefon kapandı blackranla açmaya çalıştım açılış ekranındaki o çocuk resmi çıktı bekleyin açılıyor tarzı bişeyler yazdı ingilizce baya bekledim sonra telefon kapandı ve ve bir daha açılmadı şu anda telefonda simsiyah bir ekran var ve tık yok ne yapacam ben şimdi gittimi canım makina lütfen acil cevap bekliyorum Saygılarımla...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cihazın 3gs galiba power + home tusuna 10 saniye basılı tut bekle cihazın kendine reset atacaktır acıl arama ekranı cıkınca tekrar blackra1n ile unlock işlemini gerçekleştir cihaz acılır

kimyacii2929

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinizi yapıyorum ama malesef hiç bişey olmuyor hala telefonum kapalı.

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
ßen sorunu anlamadım neden kapanırsa sakın açılmaz dediki JB hatalımı yaptı acaba ? sen kendin restore eederek Jb yapmayı dene istersen kardeşim

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Bence yaptırdığın yere tekrar git yanlışlıkla 3.1.3 yaparsın ve tamamen susturrusun bu riski alma derim.burdan sana yardımcı olmak gerçekten çok zor.İşin en açıkcası yurtdışı tlf susturma riskini ben almam o yüzden de fikirde veremem ama mantıklı olan bu işlemi yaptırdığın yere gitmendir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...