Telefonum (Iphone) nerdeee???? islik calin yerini belli etsin ;) Super bir Program

Konu Sahibi
Telefonum (Iphone) nerdeee???? islik calin yerini belli etsin ;) Super bir Program
programın mantığı şu istediğiniz sesi yada müziği tanıtıp ipa açıkken üstteki power tuşuyla telefonu uyku moduna almak, daha sonra telefonu bulmak istediğinizde tanıttığınız sesi yada müziği çalmak ardından iphone burdayım diye ötmeye başlıyor. ben ıslık tanıttım...

link:

Tepkiler: IIISuSKuNIII, Revengeful, seker_boy ve 3 diğerleri
güzel programa benziyor denıyelım bakalım saol

Dawn

Emekli Yönetici
guzel program ilkan tşk

similes

Üye
ya ben o siteden indiremedim hatta uyuz oldum )) bunu rapidshareye upload etmeniz mğmkün değilmi ??

Konu Sahibi
ya ben o siteden indiremedim hatta uyuz oldum )) bunu rapidshareye upload etmeniz mğmkün değilmi ??

url adresinin orada save your pc yazisi var clik here yazan yere bastiginiz zamn geri sayima baslar sifirlandigindada sure dosaya bilgisayarin onune gelir kabul etmen icin

Dawn

Emekli Yönetici
super program inderemeyenlar için

denedim program çalışmıyor acaba nerde yanlış yaptım yardımcı olursanız sevınırım

Konu Sahibi
denedim program çalışmıyor acaba nerde yanlış yaptım yardımcı olursanız sevınırım

ilk once bir ses seciceksin daha sonra recordinding de bi sana ait olcak gizli bir ses cikarcaksin islik gibi mesela en sonundada activate bascaksin programi kapatmadan usteki kapatma tusu ile dusuk moda al ve islik cal otomatik telefonun otmeye baslicaktir

hoş bir uygulama fakat arka planda çalışsa dahada bir güzellik katacakmış.

codepc

Üye
emegine saglık mükemmel program daha ne yapsın telefon bir tek kahve yapmıyor yakında onuda yapar

bu programı nasıl telefonu yükleyebiliceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirm. teşekkürler.