Telefonum fMobi uygulamalarında inanılmaz derecede kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum fMobi uygulamalarında inanılmaz derecede kasıyor
Evet arkadaşlar önceden böyle bi sorun yoktu fakat fmobi ve fchat ( fchati şimdi yükledim ) açtığım anda telefon donuyor inanılmaz derecede kasıyor ve bi süre sonra kendi kendine kapanıyor zaten.
fakat fmobiyide kullanmak istiyorum çok kullanışlı bi program ne yapmam lazım :/

cyber

cyber

Üye
bende hiçbi sorun yok soft çek

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
soft çekersem ne gibi değişiklikler olur hiç format atmadım daha önce

----------Eklendi @ 20:48:36 ---------- Yazıldı @ 20:22:45 ----------

Nerde symbian 3 ruhu ölmüş :(

ANIL

ANIL

Admin
soft format bütün ayarları geri yükler yedek almanız gerekir bilgiler silinir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her soruna format at denilmez arkadaşlar

ANIL

ANIL

Admin
evet her zaman son çare format olmalı bence

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fmobide ben 2-3 kere basıyorum butonlara anca algılıyor. neden böyle?

serinaga

serinaga

Üye
Önce fmobiyi kaldırıp tekrar kurun derim ...

realplayer2

realplayer2

Üye
genellikle hackli cihazlar unsigned uygulamalarda çok kasıyor ama hacksiz cihazlar signed uygulamalarda bu kadar hatta hiç kasmıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
öncelikle fmobi 2.6yı yükle son versiyonu.eskisini silerek yükle.ardından mağazada qt tabanlı bir program yükle mesela foursquare. qt dosyaların zarar görmüş olabilir.onları da düzeltir.sonra istersen foursquare i silebilirsın.bu sorununu çözecektir.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
öncelikle fmobi 2.6yı yükle son versiyonu.eskisini silerek yükle.ardından mağazada qt tabanlı bir program yükle mesela foursquare. qt dosyaların zarar görmüş olabilir.onları da düzeltir.sonra istersen foursquare i silebilirsın.bu sorununu çözecektir.
önce fmobiyi kaldırıp ardından foursquare veya sleep screen yüklerse en son fmobi 2.6 yı yüklerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

bu arada herhangi bir programı yükledikten sonra 1-2 dk içerisinde kasma yapabiliyor özellikle menün dağınıksa yapar bunu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sorunun çözüldü mü arkadaş?

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Sorunum şöyle ki :
Fchatden bi kere hiç umut yok onu hiç açmıyorum
fmobi ise:
açtıktan sonra hiçbirşey yapmadan rahat 1.5-2dk ( belki daha az ) tam olarak yüklenmesini bekliyorum hiçbişey yapmıyorum zaten yapılmıyor dokunduğun anda donuyor. hepsini yükledikten sonra 2 dk geçtikten sonra normal halini alıyor bende anlamadım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
söylediklerimizi harfiyen yaptıysan düzelmesi lazım..gene olmuyorsa soft format atacaksın malesef..yazılımsal başka bir sorun olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt