telefonum çöktü açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
telefonum çöktü açılmıyor
arkadaşlar ben akşam annayı yükledim ama 2 güncellemeyi yükleyemedi bende napim edim derken eski 14.001 e geri döneyim dedim bunun için phoneix i kullandım ama yanlış bir şey yapmış olmayım ki telefon daha hiç açılmıyor şimdi ben kendim evde ne yapabilirim ya da servise göndersem tel yapılır mı ve bana kaça patlar lütfen yardımcı olurmusunuz

emre2574

emre2574

Üye
dead phone var forumda onu uygula kardes

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
telefonum c6 01 açılış tuşuna bastığımda titreme oluyor ben bunu kendim gere getirebilir miyim

emre2574

emre2574

Üye
forumu kurcala bıraz bulursun bende tam bılmıyrm kardes

alp047

alp047

Üye
evet ama eski yazılıma dönemessin en son hangi yazılımı attıysan onu geri yükle anlatım için link veriyorum www.maxicep.com/symbian-destek/noki...an-nasil-format-ve-yazilim-atilir-297391.html

----------Eklendi @ 23:33:35 ---------- Yazıldı @ 23:25:22 ----------

kardeş birde bu linktekini dene arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım bende başka siteden link veriyorum sadece yardım amaçlıdır reklam amaçlı değildir eğer adminler reklam amaçlı olduğunu düşünüyorlarsa mesajımı lütfen silin sakın yanlış anlaşılma olmasın cepteam.net/konu-phoenix-2011-no-connection-ile-cihaz-kurtarma.html

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
sistem hatası dıyor? bu şekılde olan arkadaslar varmı ?

WebStyle

WebStyle

Üye
Yanlış yapmışsın. Anna'dan direkt 14.02 sürümüne geçiş yok. Ancak bu yolla eski sürüme geçiş yapabilirsin. (Bu sadece N8 için geçerli tabi)

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

Telefonun şu anda hiç tepki vermiyor (açılmıyor) ise dead phone flash dan başka çare yok. Aynı anna sürümü ile dead flash atıp N8 kullanıcısı iseniz yukarıda verdiğim adresten eski sürüme geri dönüş yapabilirsiniz.. Farklı cihazlar için şu an için geri dönüş yok. Nokia shoplara gidip oradan teknik destek alabilirsiniz..

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
sand_storm

sand_storm

Üye
kardeş aynı sorunu bende n8 yaşadım telefon 9 gündür serviste hala bir ses yok. ücret aldılarmı peki

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
hayır garantı kapsamında oldugu ıcın almadılar.
telefon kendıne geldı hakkını verıyor bu yazılım,programları herşeyı kendılerı yukledıler tel. sıfırmış gıbı hıssettırdı. bugun bende bıkac program attım sorunsuz calısıyor hata bıle vermedı.
Belle geldıgınde nokia servıse goturup onlara yuklettırcem bana bırşey bırakmıyorlar yahu :)

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
bende 5-6 gun once cokerttım telefonu buraya forma yazdım ofladım pufladım ınat ettım 2 gun boyunca tlf cokuk kaldı hıc acmıyodu ekran sım sıyah sonra burdan formdan bı abı yazdı ban ne yapmam gerektıgını kendı tlf ma kandım flas attım servıste aynısını yapcak telefonda anna yada belle yada yenı surum eskı surum olup olmaması hıc onemlı degıl phonex le scandvıa olan flashı at telefoan dead modda sonra ıster anna ıster belle yukle kesın cozum bu servıste aynısını yapıyor hıc canını sıkma servıse goturupte gunlercede bekleme tlf nun ıcını acmadıgın surece tlf garantı dısı olmaz...

berkanntt

Üye
merhaba arkadaşlar yarın akşam 10 da elime blacberyy hem tuşlu hem dokunmatik bi telefon gelçekmodelini bilmediğim için ole bi telefonmuş ama bu telefon orjinal değil ve telefonun yazılımı çökmüş ben bunu nasıl yaparım düzeltirimm nolurr yardım edinn​

benighted

benighted

Üye
2011 i gorunce ben hortladim sandim konu yerine :D

berkanntt

Üye
merhaba arkadaşlar yarın akşam 10 da elime blacberyy hem tuşlu hem dokunmatik bi telefon gelçekmodelini bilmediğim için ole bi telefonmuş ama bu telefon orjinal değil ve telefonun yazılımı çökmüş ben bunu nasıl yaparım düzeltirimm nolurr yardım edinn lütfennn

paşa06.40

paşa06.40

Üye
black berry bölümünde konu aç yanlış yerdesin konuyu hortlattın :megafon:

Takipçi Satın Al

Üst Alt