telefonum çalındı !!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ddrtttr

Üye
    Konu Sahibi
telefonum çalındı !!!!!!!!!!
Ya benim telefonum çalındı savcılığa başvurduk delil yetersizliği var dediler itiraz ettik yine geri çevirdiler. Ne yapabilirim yardım lütfen :(

Kefelon

Üye
yanlış hatırlamıyosam telefonun imeisi kenarda bir yerde yazıyosa imeiden takip edebiliyolar yerini imei yi biliyomusun?
ama tam emin değilim olmayada bilir savcılığa dilekçe yaz bi istersen :bilmm

jigsaw_54

Üye
imei numarasını biliyorsan (fatura veya kutu mevcutsa orda bulabilirsin) btk'nın hizmeti var arayıp imei numarasını vererek çalıntı ihbarı yapabilirsiniz orda size bikaç soru soruyorlar en önemli etken ise en son takılan hattın kayıtlı olduğu kişiyle konuşmak isteniyor ben N97mi çaldırdım daha doğrusu dolandırıldım imei numarası vardı hattımda halamın üzerineydi illa halamla görüşmek istediler bizde ona söyledik o yaptı imei numarasından kilitleniyor cihaz ve şebekesi çalışmıyor yapılamazmı yapılan cihazlar var fake imei ile yapılır ama bu yasadışı bir olaydır her telefoncu yapmaz yapanlarda telefonun üzerindeki imeiyi kontrol ediyorlar kimsenin çalıntı cihazın imeisini değiştireceğini sanmıyorum ancak ortakçı filan varsa

61semih

61semih

Üye
ustune su ıceceksın dostum amca oglununda basına gelmıstı telefonun kımlerde yanı calındıktan sonra hangı hat takılmıs felan tespit edıldı vs ama bırsey cıkmadı enıstemın savcı oldugu halde telefonu gerı alamadık okadarcok sıra vardıkı mahkemede bu konuda oyle gitti telefon anlıyacagın.bazo telefonlarda gps uzerınden nerede oldugu an be an tespıt edebılıyorsun yanı bır nootbook ıle telefonun pesıne dusebılırız yada tlefonu pc den kılıtlıyebılırız bu yaygınlasırsa herkez ıcın ıyı olur hırzınların pek ısıne gelmez gercı ama..

harun22

harun22

Üye
Bizde antreman çıkışı telefonun çalınması meşhurdur. Bazı arkadaşlarımda telefonunu çaldırdı ama imei numarasıyla bulup telefonu geri aldılar. Çanakkale küçük olduğu için kolayca buldular sanırım. Ama büyükşehirde yaşıyorsan biraz zor olabilir :/

61semih

61semih

Üye
Bizde antreman çıkışı telefonun çalınması meşhurdur. Bazı arkadaşlarımda telefonunu çaldırdı ama imei numarasıyla bulup telefonu geri aldılar. Çanakkale küçük olduğu için kolayca buldular sanırım. Ama büyükşehirde yaşıyorsan biraz zor olabilir :/
trabzon canakkeleden daha kucuk sanırım fakat burda calındıgı halde telefon samsunda bulunmuştu bulundu ama gerı alınamadı yani şans işi demekki ama fazla umut bağlamamak gerekiir

harun22

harun22

Üye
Trabzon Çanakkaleden çok çok büyüktür dostum :D. Ufacık bir yer burası .

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler telefonu kilitlemek herhangi bir çözüm değil bugün cep telefonları satılmak ya da kullanılmak için çalınmıyor bizzat ıstanbul da şahit oldum polis cep telefonları yedek parça çıkarmak için çaldıran bir telefoncuyu ihbar üzerine kapattı arabaların kaportacilar tarafından çalınması gibi yani:(

technoblue

technoblue

Üye
eskisi kadar ilgilenmiyorlar çalınma dosyalarıyla.

Ocean258

Ocean258

Üye
geçmiş olsun kardes. ınsallah cok baglı degıldın telefona :S gelmez o gerı bı daha cunku

buket2

buket2

Üye
türk polisinin mükemmel(!)ilgisi sayesinde biraz zor arkadaşım

y n s c n

y n s c n

Üye
hocam valla akıllı telefonlardan birisiyse eğer (iphone, galaxy vb gibi) faturası ile başvuracaksın imei kapatılacak, kapatılmasa bile yeni cihazların bir takım kodları var onlar ile takip edebiliyorlar cihazı imei numarası değişmiş olsa bile. ama dediğim gibi baya uzun sürer en güzeli yeni bi telefon al sonrada sigortalat telefonu kafan rahat olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt