Telefonum buga giriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Abi mesaj sayısıyla alakalı da benzer sorunlar olabiliyor ama bu sorun 10 bin civarlarından sonra genelde başıma geliyordu benim. Bir de S60v3 cihazımda free i-sms yüzünden yaşamıştım.

Batuhan sorunun muhtemelen yazılımsaldır. Aslında varsa farklı bir simkart ile de denersen belki de simkartta da bir temassızlık oluyor olabilir. Eğer kart yuvasındaki tellerden birisi gevşek geliyorsa da yapabilir.

fatih982

fatih982

Üye
kart ile alakalı

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu sorunun kartla alakali oldugunu sanmiyorum..Bendede bu sorun cokca oluyor ama bazen olmuyor bazen oluyor iste bu soru isareti? yazdiklarinizin hepsini denedim..once cfw ye kabahat buldum(modlar-programlar vs) 10 gun hic bir eklenti ve mod olmadan orjinal belle kullandim..sorun devam etti..sonra dusundum sorun yazilimsaldir diye ve annaya dondum sorun kalkti ortadan..yani belleyle ilgili bir sorun var bu 609 surum icin(her telefon icin gecerli olmayabilir cunki nokia ulke veya bolglere gore ayri kalite telefonlar yaptigi icin degiskenlik goisterebilir) simdi su yeni surum taylorinkini kurdum 1 haftadir (ing) hic bir sorun yok o sorun tekrarlamiyor..ama sizlerin yazdiklarinin hepsine katiliyorum kurtulusun dedigi gibi rofs2 icine atilan programlarin etkisi olabilir modlar olabilir..veya belle nin yazilimsal bir eksikligi diyorum ama bazi olup bazilarinda olmamasi gariplik..neyse kisaca yeni surumde yok(ayni modlari ve programlari yukledim ama sorun yok)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik telefon sorunsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt