Telefonum Brick Mi Oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Brick Mi Oldu?
arkadaşlar telefonumun romunu değitirmek istedim, rom dosyasını ana dizine attım, üç tüş ile teli açtım, wipe cache, factory reset ve format/system yaptım. sonra install zip from sdcard a bastım ve rom dosyasını seçtim ve installion finished dedi, telefonu açtım samnsung yazısı geldi ve sonra gitti daha bişey olmadı... telefonum açılmıyor (samsung yazısı geliyor sadece) ama üç tuşla rom atma moduna gelebiliyorum.. varmı önerisi olan? telefonum samnsung galaxy s vibrant

Peocawe

Peocawe

Üye
Brick olmamış telefonun. recovery e girerek wipe seçeneklerini uygula ilk önce sonra mounts a gel en alttan usb mountsu seç ve yeni bir rom at hafıza kartına dload olarak. Ardından usb çıkart bataryayı çıkartıp tekrar tak ve aynı şekilde tekrar romu atmayı dene.

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Brick olmamış telefonun. recovery e girerek wipe seçeneklerini uygula ilk önce sonra mounts a gel en alttan usb mountsu seç ve yeni bir rom at hafıza kartına dload olarak. Ardından usb çıkart bataryayı çıkartıp tekrar tak ve aynı şekilde tekrar romu atmayı dene.

olmadı kardeş. installation completed diyo sadece

RizeOnline

Üye
Dostum telin hangisi i9003 mu dur ? eğer buysa bazı romlarda sıkıntı oluyor samsung yazısı geliyor sonra yeniden baslatıyor aynı islemi surekli yapıyor dimi ? I9003XXKPE bu versiyonda sıkıntı yok bunu kur dostum. i9000 ise eğer I9000XXJVS 2.3.5 bu versiyonu kur sorun olmaz daha. Ama bir sorum daha olacak ilk romu atarken re-partition secenegi isaretlimiydi ? ondan da yapar haberin olsun...

muratvemine

muratvemine

Üye
Download moda giriyormu?

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
evet download moda geliyor... hocam samsung galaxys s vibrant benimki yani plus değil.. modelide t959..

muratvemine

muratvemine

Üye
O halde telefonun half(yarı) brick olmuş.2 çeşit brick vardır 1-Half (yarı) brick 2- (tam) brick.Telefonun Half brick olduğu için şanslısın çünkü download modunu açıp, uygun romu yükleyebilirsin. Şu sitede telefonun için uygun Romların isimlerini vermiş herhangibirini yükleyebilirsin :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
xda developers dan rom indirip odin ile kursaydın ya daha garanti olurdu download mode açılırsa dediğimi yap

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
hocam şimdi telefonuma uygun bi rom indirip download modda onumu kurucam?

sancakaziz

Üye
hocam şimdi telefonuma uygun bi rom indirip download modda onumu kurucam?
hafıza kartında kurulan romlar orjinal rom değildir custom romdur sen odinle orjinal firmwareyi download modda yükleyecen
pda
modem
csc
seçerek....

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında kurulan romlar orjinal rom değildir custom romdur sen odinle orjinal firmwareyi download modda yükleyecen
pda
modem
csc
seçerek....

başka bi yolu yokmu? benim tel usb kablosu görmüyor..

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar hallettim :D miui romla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt