Şehriyar
Üye
yapılacak bir şey yok bu hafta arsı kesin gelir tekrar geçmiş olsun ve bu size ders olsun.
- - - Eklendi - - -
bu kadar kişiden kaç kişi güldü size doğruyu söyeleyin.
başta ben güldüm. hehh hehh
Cep Telefonları Genel varken neden buraya açtın?
Şu an 3310 mu kullanıyorsun?
işler güçler nasıl?
Bi kaç soru daha soracaktım ama
Nasıl Çözüm bulucaz Hemşerim Gidip servisimi dövelim Televizyona Çık işte flash tv Yalçın Çakıra Anlat böyle böyle oldu
lütfen dalga geçmeyelim insan gerçekten psikoljikmen çöküntü yaşayabiliyor böylesi durumda.Nasıl Çözüm bulucaz Hemşerim Gidip servisimi dövelim Televizyona Çık işte flash tv Yalçın Çakıra Anlat böyle böyle oldu
lütfen dalga geçmeyelim insan gerçekten psikoljikmen çöküntü yaşayabiliyor böylesi durumda.Cep Telefonları Genel varken neden buraya açtın?
Şu an 3310 mu kullanıyorsun?
işler güçler nasıl?
Bi kaç soru daha soracaktım ama
Geçmiş olsun.En geç 30 güne getirmek zorundalar.Gelmezse tüketici hakları derneğine şikayet et belki yeni bir telefon bile verebilirler
bu hafta içi kesin gelir yasaya göre 14 iş günü içerisinde gelmesi lazım.Geçmiş olsun.En geç 30 güne getirmek zorundalar.Gelmezse tüketici hakları derneğine şikayet et belki yeni bir telefon bile verebilirler
lütfen dalga geçmeyelim insan gerçekten psikoljikmen çöküntü yaşayabiliyor böylesi durumda.
- - - Eklendi - - -
lütfen dalga geçmeyelim insan gerçekten psikoljikmen çöküntü yaşayabiliyor böylesi durumda.
yok ona bi şey olmaz numara yapıyo
sen sor dıye
furki sana dalmayım burdan Allahm yaabılmıyorum ne kullandıgmı zaten bunu da bozdum bu da gıttı
sonra yere vurdum düzeldı yoksa cocuga kapalı bır sekılde caktırmadan vercektım telefonu almaya gıttıgımde
benı yanlıs tanıtma insanlara cok ayıp
Telefonunun modeli neydi
teşekkür ederim saol yavalla amacım da o zaten yoksa bukadar sabırlı değilim ben ya
Telefonunun modeli neydi
Senin o telefon var ya...
Bozulcak. Tamir Olmayacak
Aynen Phonix Programı indirip dead flash atıcaktın olucaktı 20 Yıldır forumdasın tek gözünle konuları incelesen bunu bilmen gerekirdi Şimdi kalkıp telefonum bozuldu ne olur yardım edin diye feryat ediyorsun Yalçın çakırın programına çık belki bulur telefonunu
25 gün oldu diyorsun da nasıl 25 gün?
25 normal gün mü 25 "iş günü" mü?
ben ağlamaya gıdıyorum sonra gelırım .(
- - - Eklendi - - -
Bu konuyu son 30 günde, 18 üye okudu:
- evren991,
- ecel54,
- kullanıcıadları,
- EroL,
- tempestshine,
- Metin,
- larten123,
- crazy_oruc,
- nextman,
- hizan,
- İntifada,
- CryDaqqeR,
- ahmet--20,
- TOROSKAPLAN01,
- Pondusss,
- Tuba.Erva
piii yazıklar olsun 18 uyeden çözüm bulmaya calısan bıkac kisi
bu sefer gercekten gıdıyorum
Nokia servisi hep böyle ya.. Hep son güne kadar sınırları zorluyorlar..
Kaç kere sinirle gidiyorum, o servislerin içi mavi renk olduğu için midir nedir orda sakinleşiyorum.
Çıkıyorum bidaha sinirleniyorum
Telefonunun modeli neydi
En güzel yorum valla tebrikler
aynen
Tubacım canım arkadaşım bak güzelim telefonu servise vermişsin yapacak bişeyimiz yok servise hadi Tuba'nın telefonunu verin diyemeyiz bekliyceksin servisden glene kadar gelmezse tüketici hakları filan ama ben eminim gelir yani
Yardım için ise aklında bulunsun bir daha servise vermeden telefonum güncelleme yaparken öldü ne yapabilirim diye konu aç
Adamlar işi biliyor kimileri ise telefonda ter döktürüyor
c5-03.
Zamanında konu açmıştı doğru telefonu almışım falan diye. Bi çocuk bakmak istemiş vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?