Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonum bazen garip birşekilde kapanıyor yardımmm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aakmann
Üye
Konu Sahibi
telefonum bazen garip birşekilde kapanıyor yardımmm
nokıa 5230 kullanıyorum telefonum bazen örn internette dolanırken ekran birden sönüp reset atıyor bunun sebebi nedir ram a fazla yüklenmektenmi nedendir yardımlarınız ı bekliyorum...
EkO_37
Üye
kesinlikle ram krdeşim benim telde aynısı oluyor alıştık artık ram blow programı ile rami ara ara temizle birde x cleanner veya mobile cleannerlada sistemi temizde faydası olur
kesinlikle ram krdeşim benim telde aynısı oluyor alıştık artık ram blow programı ile rami ara ara temizle birde x cleanner veya mobile cleannerlada sistemi temizde faydası olur
Aynen Ram dan kaynakLanıyor bende ise donuyor teLefon bende oraya buraya basıyorum Sonra bi bakıyorum Ekrandan aşagı Doqru çizqiLer qeLip teLefon kapanıp AçıLıyor.
sinanorta
Üye
Evet ram'dan kaynaklanıyor. Artık o uygulamayı kullanma derim. Çünkü bu hep böyle yaparsa telefon artık yavaş çalışmaya başlıyor.
aakmann
Üye
Konu Sahibi
aynen benimde çizgi çizgi olup reset atıyor
rapidline
Üye
5800da da durum aynı
webilgili
Üye
bende olmuyor 5800
AbdulkadirAvan
Üye
bende önceden öyle oluyordu şimdi telefon kapanınca açmak için 2 saat uğraşıyorum bir türlü ekran gelmiyor neden olduğunu bilen varmı?
nokıa 5230 kullanıyorum telefonum bazen örn internette dolanırken ekran birden sönüp reset atıyor bunun sebebi nedir ram a fazla yüklenmektenmi nedendir yardımlarınız ı bekliyorum...
Bende aynı sorun vardı.Ben çözümü bataryayı biraz sıkıştırmakta buldum.(hangi cfw iyi diye çok sık batarya sök çıkar yapa yapa biraz batarya teması azaldı arasına ufakbir kağıt sıkıştırdım) ben bu şekilde çözdüm
osmanmert99
Üye
Bence bir hard format at hafıza rahatlasın sonra ram blow la bi rami boşalt tamamdır.. Aynı şey bndede oldu böyle çözdüm bide yazılım sürümü güncel olsun.
ChatLaqqCocuk
Üye
5800 kuLLanCısıyım ve 2 yıL qeCti haLa bi Hatasını qOrmdim Donma bLe oLmadı kuLLanMaktanda qeCyor Braz