Telefonum Acilmiyor... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Acilmiyor... :(
Arkadaslar telefonmda custom firmware vardi telefonumu satmayi dusundugumden orjinal firmware e donmek istedim, navifirm ile mavi 5800 yazilimi indirdim forumda bir arkadas Phoenix ile geri yuklemeyi anlatmis ama onun eksik noktalari oldugundan bir baska arkadasin jaf ile anlatimini deneyeyim dedim ama telefonum acilmiyor simdi... :'(

Islem sirasindaki loglari adresine yukledim...

Lutfen yardim eder misiniz? :(((

Simdiden tesekkurler...

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Tamirciye götür...

fnldstntn

Üye
Dead phone flash atman gerek ve v60 ı yükle...

fLuke!

fLuke!

Üye
SW version'daki hatası bozuk yada yanlış flash'tan oluyor diye biliyorum.Telefonun kalıcı bozulmaz sanırım.Doğru yazılımla eski haline döner.

fnldstntn

Üye
maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/cfw-den-ofw-ye-donme-ve-dead-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html

no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi denedim ancak son noktada firmware yuklemesinden sonra tel ile usb baglantisi kopuyor (bastan saglanabildigi halde) ve tekrar baglanmayip islem error ile sonuclaniyor... Bir de telefon acilmazken hafiza kartindaki verileri nasil silecegimi anlayamadim... :( Bu islem olmazsa olmaz midir?

Ayrica telefonum hala garantili, bu sorun icin servise gotursem garanti kapsaminda onarirlar mi?

Tesekkurler...

ZaZuM

ZaZuM

Üye
garanti disi suan bence hic ugrasma ver telefoncuya 20 tl ye isini hallederler

no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
FinalDestinatioN, sozunuzu tam olarak dinleyip v60 ile islemi yapinca sorunum cozuldu... :) Cok ama cok tesekkurler size ve sorunuma cevap veren herkese... :oke:

Bu arada kurtarmayi yaparken bellek kartini tumden bosaltmak sart degilmis... :))

fnldstntn

Üye
Evet bellek kartındaki klasırleri silmen şart değil fakat silersen daha iyi olur silmezsen yükledikten sonra hata alabilirsin.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt