Telefonum Acılmıyor Yardım Edermisiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

tatar59

tatar59

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Acılmıyor Yardım Edermisiniz...
Oncelikle Telefonum NOKİA 6300
Geçen Gece Telefonum Sorunsuz Çalışıyordu telefon ile görüşme yaptım kapattm ve aniden kapandı telefon acmaya calıstıgımda HERSEY NORMAL TİTRİYO NOKİA YAZISI GELİYO ARKA PLAN BEMBEYAZ OLUYO BUTUN ISIKLAR 3-4 KERE YANIP SONUYO BEYAZ EKRAN DAHİL SONRA TEKRAR KAPANIYOR NOKİA YAZISI KAYBOLUNCA KAPANIYOR TELEFON sarja takıyorum sarjdayken kapalı oldugu halde resetlenıyo sankı yan ısıklar 10 sanıyede bır yanıp sonuyo sarj gostergesı cıkmıyo neden yapar yardımlarınızı ve cozum onerilerinizi bekliyorum simdiden teşekkurler hayırlı gunler iyi calısmalar...

cigdemm1

Üye
benim telefon nokia değil samsung ama benimde bir ara öyle yaptı senin dediğin gibi oldu servisine götürdüm virüs kapmış dediler belki senin kide virüs kapmış olabilir...

tatar59

tatar59

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum teşekkurler yınede telefonla konusurkenmı vırus kapıcak :) ya servıse verıcemde hersey ıstanbulda ben bilecite universite okuyorum bunu çözmem gerek burda...:agla

class_19

Üye
tatar59 aynı problemi bende yaşıyorum kardeş.....nabacaz hacı ::(

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
(*) (3) (yes) ve açma tuşuna bas =format atar ve virüsler temizlenir.

oguz0011

Üye
arkadaşlar telefonun bataryasını takarken bataryanın ve telofonun sarı bakır tabakası vardır onları birbirine 4-6 kere birbirine hızlı hızlı çarptırın ve bataryayı takın telefon açılacaktır:megafon::oke::sn::):pro::naughty:

--------------- Ekleme ---------------

+rep istiyom

mesut--44--44

Üye
anycolll çin malı kullanıyorum ses şifresini yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı dahada açılmadı

burcu883

Üye
ya bnim de aynı problem, telefon açılıyo, pin kodu filan giriliyo, nokia yazısı da çıko sonra ekran bi açılıyo bi kararıyo 2-3 kez.. sonra da telefon kapanıyor:ağlarım::ağlarım:

lütfen ya acil yardım

celibar

celibar

Üye
ya bnim de aynı problem, telefon açılıyo, pin kodu filan giriliyo, nokia yazısı da çıko sonra ekran bi açılıyo bi kararıyo 2-3 kez.. sonra da telefon kapanıyor:ağlarım::ağlarım:

lütfen ya acil yardım
bataryanın ömrü azalmıştır veya batarya temassızlık yapıyordur.

bendeniz1930

Üye
Benim N95 telefonum var.Dün sokaktayken şarjı bitti ve açılmadı.Eve gidip şarja taktım.İki saate yakın şarjda kaldı.Ancak sonra açmaya çalıştığımda açılmadı.Açılıp kapandı.Ne yapmama gerekiyor?LÜTFEN YARDIM EDİN BANA!!!LÜTFENNNN!!!!:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

ferhat6060

ferhat6060

Üye
nokıa e71 tel güncelleme sirasında kapandı daha açamıyorum lütfen yardım

java*96

Üye
arkadaşlar benim telefonumda açıyorum pin kodunu giriyorum ve nokıa yazısı geliyor ama sonra kendiliğinden kapanıyor lütfen yardım edin :ağlarım:

ya bnim de aynı problem, telefon açılıyo, pin kodu filan giriliyo, nokia yazısı da çıko sonra ekran açılıyo 2-3 saniye.. sonra da telefon kendiliğinden kapanıyor bu arada telefonum nokia 6610 lütfen acil yardım şimdiden teşükkürler....

frknbbr34

Üye
oğuz0011 sölediğini yptm açıldı çok saol yaa bnde samsung c3510 var

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Format ile düzelebilir ve sorunu tam anlayamadım:allalla:

sayit555

sayit555

Üye
nokia n99 i kapandi acilmilmiyor sebebi nedir

osmanozener

osmanozener

Üye
hiç açılma belirtisi yoksa anakart sorunu olabilir teknik servisin bakması iyi olur.