telefonu wireless adapter olarak kullanmak nasıl oluyorr..

Sponsorlu Bağlantılar

DhEngEshEz

Üye
    Konu Sahibi
telefonu wireless adapter olarak kullanmak nasıl oluyorr..
slm arkadaşlar.. benim bi sorum var kısaca açıkliymm..
komşunun kablosuz inti var benimde masa üstü pc ve samsung corby pro telefonm bildiginz üzere benim komşunun intine baglanmam için wireless adapter cihazı lazım ama ben telefonumun wifi özelligini kulllanarak masa üstü pcden internete baglanmak istiyorumm.. bu mümkün müü.. sizden cvplarınızi bekliyormm yardm edersenizz sevinirmm..

''''arkadaşlar sorumu tam olarak aktaramadm sanırmm.. kablosuz internete telefonun wifi özelligiyle baglanmak istiyormm.. yani daha açık söyliymm telefonu wireless adamtör olarak kullanmak istiyormm.. şuan telefonu pcye baglamışm ve vodafone sınırsz internet pakediyle baglanıyormm 2g şebekesi çektigi için burda internet çok yavaşş dedimm belkii komşunun kablosuz netiyle baglanırmm daha hızlı olurr.. yani wreless adabtör almak yerine telefonu wreless adaptör gibi kullanmak istiyormm.. böyle bişey mümkün mü acabaa..'''

• Beğen
Tepkiler: enes32455 ve -Emre

serinaga

serinaga

Üye
AĞA biraz zor sanırım SAMSUNG Corby ile ... Belki bir işletim sistemine sahip tel olsaydı bir araştırırdık, yada küçük bir yazılım ile hallolurdu, kimbilir JAVA bir yazılımda sorunu çözebilir ama şimdiye kadar hiç duymadım bu şekilde kullanan ... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Telefonun bluetoothunu pcde kullansak daha güzel olır aslında :ehe:ehe

----------Eklendi @ 13:54:58 ---------- Yazıldı @ 13:54:12 ----------

Aslında pc stüdyoyla olabilir ...... dediğin wireless olayı :):good:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
samsung deilde nokıa olsaydı telefonun olabilirdi bişey yapabilirdik .

y n s c n

y n s c n

Üye
olmaz hocam. alıcı verici muhabbeti var o işin içinde de :) her wirelesi olan telefon wireless bağlantı sinyali yayamaz bildiğim kadarıyla :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre

DhEngEshEz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorumu tam olarak aktaramadm sanırmm.. kablosuz internete telefonun wifi özelligiyle baglanmak istiyormm.. yani daha açık söyliymm telefonu wireless adamtör olarak kullanmak istiyormm.. şuan telefonu pcye baglamışm ve vodafone sınırsz internet pakediyle baglanıyormm 2g şebekesi çektigi için burda internet çok yavaşş dedimm belkii komşunun kablosuz netiyle baglanırmm daha hızlı olurr.. yani wreless adabtör almak yerine telefonu wreless adaptör gibi kullanmak istiyormm.. böyle bişey mümkün mü acabaa..

devran_34

devran_34

Üye
sorusu wirelers agına telefonla baglanacak sonra o telefonu pc ye baglayıp o wirelisi pc de kulanacak

mustacix

mustacix

Üye
arkadas ilk once cebin ayarlarini wlan a ayarla(vasayilan yapr) sonra komsunun netine gir bluetooth la cep teki interneti pc de kulanma vardi onunlada pc cep baglantisiniyap iste tamam budur
yada en kolayi bitane wlan adapter al (inca yada airtuner)

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar sorumu tam olarak aktaramadm sanırmm.. kablosuz internete telefonun wifi özelligiyle baglanmak istiyormm.. yani daha açık söyliymm telefonu wireless adamtör olarak kullanmak istiyormm.. şuan telefonu pcye baglamışm ve vodafone sınırsz internet pakediyle baglanıyormm 2g şebekesi çektigi için burda internet çok yavaşş dedimm belkii komşunun kablosuz netiyle baglanırmm daha hızlı olurr.. yani wreless adabtör almak yerine telefonu wreless adaptör gibi kullanmak istiyormm.. böyle bişey mümkün mü acabaa..

KARDEŞ Sanırım Sen İmkansızı Soruyorsun ...

y n s c n

y n s c n

Üye
yapacak bişey yok :) arkadaşım git bi wireless adaptör al cidden en iyisi :) senin o dediğini yapamazsın ;)

odnmez

Üye
arkadaşlar benim tel nokia c6-01 bende böyle birşey arıyordum lütfen yardımcı olun...

ewirhan

ewirhan

Üye
Belki olabilir telefonu bilgisayara bağlayıp kies ile nete giriyorsun değilmi onun ayarlarından Apn kısmını wireless mac adresi kullanıcı adı wireless adı şifrede wireless şifresi olsa belki olabilir ama denenmedi

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
dostum bu tarz telefonlar wireless adaptör alıcı olarak vardir yani sinyal alır. Nete bağlanır sinyal vermezler. :)

odnmez

Üye
ya benim anlatmak istedediğim telefonu accen point gibi bişey yapma telefonu kablosuz modem gibi kullanabiliyorsak bunuda yapabiliriz :)

sonlevent36

sonlevent36

Üye
- 22 TL
- 20 TL

Böyle şeylerle uğraşmaya hiç gerek yok olsa bile yavaş olur tahminimce. USB Wireless Adaptor hiç pahalı birşey değil. Hatta 2. el çok daha ucuza bulabilirsiniz:

Bu arada epey link verdim umarım yasak değildir yasaksa özür dilerim.

odnmez

Üye
onu biliyozda olduğunda telefonun böyle bir özelliği varmı diye araştırıyorum işte :)

Üst Alt