Telefonu tamire verdim ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tamire verdim ama...
Arkadaşlar telefonum kvk tamirhanesinde. sitelerinde

Çalışma saatlerimiz değişmiştir. Yeni çalışma saatlerimiz hafta içi hergün 09:00-12:00, 13:00-18:00, Cumartesi günü 09:00-14:00 saatleri arasındadır.

yazdığına göre cumarteside bunların iş günü yani. o zaman 30 iş günü olan süreye otomatikman cumarteside ekleniyor değil mi?

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
olabilirr

--Usta--

--Usta--

Üye
evet aslanım cumartesiyide ekliceksin :oke:

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
evet aslanım cumartesiyide ekliceksin :oke:

iyi o zaman. ekrandaki bir kaç tozu ve arka kapağı değiştiremediler bir türlü. anakart sorunu olsa neyse ama tozdan tüyden sorunlar içinde bu kadar bekletmelerini kınıyorum. neyse yarısına geldik günlerin. 31. gün tüketici heyetindeyim :ehe

dsr

Üye
29.uncu gün veriyolar:) banada aynı puştluğu yaptılar onlar için toz ana kart farketmez çünkü telefonu zaten açıyolar.

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
29.uncu gün veriyolar:) banada aynı puştluğu yaptılar onlar için toz ana kart farketmez çünkü telefonu zaten açıyolar.

inşallah unuturlar bir yerde o zaman :ehe

ama parayı alsam bile yine kvk ye muhtaç olma durumum var. htc almayı düşünüyorum ama ona da kvk bakıyor. kurtuluş yok bu kvk dan :off:

byesho

byesho

Üye
Hayır eklenmez nedeni ise yasal kamu çalışma günleri 5 gündür cumartesi sayılmaz.

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Arkadaşım Genpa kvk dan daha iyi bir kuruluş 1-2 haftayı geçmiyor bnm ön ekran tamammen değişmişti yaklaşık 10 günde geldi istanbula gittiği halde ;)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
๔єคtђรt๏г๓;3195104' Alıntı:
Arkadaşım Genpa kvk dan daha iyi bir kuruluş 1-2 haftayı geçmiyor bnm ön ekran tamammen değişmişti yaklaşık 10 günde geldi istanbula gittiği halde ;)

Çalışanlarında insafiyetine kalmış birazda.Genpa lı alcaktım ama İstanbula gitcek de gelcek de..Ondan düşünmemiştim..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
raifin laptop yapılmadı 32. gün yeni sıfır üst modeli yolladılar...şikayet ederim diye tehtid etti

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ya c.tesi sayılıyor... verdiği gün toplamda 37 gündü

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
nokia dişli bir davalı :D davayı kazansam bile oyalaya oyalaya veriyormuş parayı. ama benim muhattabım kvk ve o da cumartesi açık olduğuna göre onların iş günü sayılır. yasa tüzükten üstündür. lex superior yaptırtırım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
xD xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt