Telefonu suya düşürdüm acele yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu suya düşürdüm acele yardım
Arkadaşlar telefonu dün gece suya düşürdüm,sorunsuz çalışıyor ancak hoparlör ıslandığından dolayı ses gelmiyor.Hoparlörü kurttuğumda ses normal halini alır ancak fazladan yapmam gereken birşey varmı.Balkonda güneşin altında kurutup sonradan pirince atıp nemini almasını sağlamayı düşünüyorum.Doğru yaparmıyım :hmmm

Buraxlive

Buraxlive

Üye
sorunsuz çalışıyosa devam et kardeşim :oke:

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
telefon 0 mı ?eskiyse telefoncuya götür 5 Tl' yn icini temizliyorlar yoksa içindeki nem telefonun ilerde içindeki yerlerin paslanmasına ve bozulmasına sebep olur.ben 3 tane tel. Dùşürdüm 1i eskiydi hç uğraşmadım biraz daha çalıştı sonra bozuldu. 2sini de telefoncuya götürdüm.temizledi.hala çalışıyor.

mert_1047

mert_1047

Üye
Pirinç çuvalı filan varsa içine at veya telefonu bi kavanozun içine bataryasını çıkararak koyun ardından üzerine pirinç dök bi 2 gün beklesin

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun başta.Telefon sorunsuz çalışıyor ancak ekranı buharlaşıyor nemden dolayı.Bu zamanla zarar verir plaketede elektronik parçaların ayaklarınada.Telefoncuya götürüp temizlettirsem bile nem var telefonda ıslaklık yok.Pirinç kavanozuna koydum ancak 2 gün bekletemem bu gece alırım içinden:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt