Yardım Telefonu Rootladım Şimdi Napmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Rootladım Şimdi Napmalıyım
Telefonu rootladım hızlandırmak için ve indirilen uygulamaları hafıza kartına yüklemek için ne yapmam gerekiyor.

demirdersim

demirdersim

Üye
önce bu programı yükle kardeşim gereksiz dosyaları siler ram üzerinde verim sağlar böylelikle telefonun daha hızlı olur
bu programda bataryan da tasarruf sağlar daha fazla kullanabilirsin bataryanı
bu program hafıza kartın içindr telefonun belleğini çözer
olmazsa olmaz ilk kurman gereken progtam eğer superuser varsa onu siler kendini yükler ve tüm yönetim onda olur
eğer oyun oynamayı seviyorsan bu program sayesinde oyunlarını sd kartına taşıyarak bellek ten kazanmış olursun
ben kısaca yazdım program detaylarını aratarak bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Türk-X
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
önce bu programı yükle kardeşim gereksiz dosyaları siler ram üzerinde verim sağlar böylelikle telefonun daha hızlı olur
bu programda bataryan da tasarruf sağlar daha fazla kullanabilirsin bataryanı
bu program hafıza kartın içindr telefonun belleğini çözer
olmazsa olmaz ilk kurman gereken progtam eğer superuser varsa onu siler kendini yükler ve tüm yönetim onda olur
eğer oyun oynamayı seviyorsan bu program sayesinde oyunlarını sd kartına taşıyarak bellek ten kazanmış olursun
ben kısaca yazdım program detaylarını aratarak bulabilirsin
Oyunları indirirken direk hafıza kartına kuramazmiyiz?

demirdersim

demirdersim

Üye
bu dediğini link2sd programının pro sürümü yapıyor yani ücretli olan ayarlardan kullanılacak veriyi dahili yaptığında indirilen dosyayı otomatik sd karta taşır yalnız bana sorarsan gl to sd programı daha iyi programı açıyorsun o yüklü oyunu otomatik buluyor ayarlardan dosyayı taşı diyorsun seçtiğin oyunu sd karta taşıyor en fazla 1 dakıkanı alıyor ha kendinde yapabilirsin bu işlemi bu program sayesinde istediğin dosyayı istediğin yere taşıyabilirsin

Üst Alt