wertyytrew
Üye
-
Konu Sahibi
-
kapama var ama açma yok be hacı
bak kardeşim umutlandırdın şimdi beniAynı programı bende arıyorum. Böyle bir program var ama adını bilmiyorum.
şimdi ne gerek var demeyin.... bu iş, ihtiyaç meselesi... gece yatarken telefonu kapatıyorum ama sabah saat 7 de açılmasını istiyorum... gece boyunca kapalı kalmasını sabahta erkenden açılmasını istediğim için bu programa ihtiyacım var... yani program yazmayı bilsem kendim yapacambu mümkündeğil ki zaten telefon çok az pil harcıyo bekleme modunda ne gerek var anlamıyorum bunun yerine zamana göre sessiz alma propğramları var onlara bakmanızı öneriyorum
su an icin böyle bir program yok
şimdi ne gerek var demeyin.... bu iş, ihtiyaç meselesi... gece yatarken telefonu kapatıyorum ama sabah saat 7 de açılmasını istiyorum... gece boyunca kapalı kalmasını sabahta erkenden açılmasını istediğim için bu programa ihtiyacım var... yani program yazmayı bilsem kendim yapacamyani o kadar ihtiyacım var...
--------------- Ekleme ---------------
şuan da yok... ama yapılabilinir mi? sende beni umutlandırdın...
bu arada bu özellik birçok telefonda standart olarak var... samsung, ericsson ve motorollada kullanıyordum. ama o telefonlar symbian değil o yüzden ben s60 ta bu programı kullanmak istiyorum.... ve şimdiye kadar hiç bir nokiada görmedim bu özelliği...
dostum dogru söylüyorsun motorola da bende görmüştüm...yalnız işletim sistemi olan cihazlarda suan için yapılmadı...zor birşey oldugunu sanmıyorum da...biraz daha bekleyelim...mesela ben hala yeni versiyonların hack ' lenmesini bekliyorum...
iyi forumlar....
mantıklı aslında şarj yer ama uyurken telefonu kapatmam lazım.... ya diyorumya ihtiyaç meselesi... bu pro bulunursa iyi olur benim içinKardeş böyle bi program olsa telefon kapalıyken de şarj gider ve madem kaplıykende gidecek neden kapatalım açık durur hem arayan biri olursa onuda görürüzbilmem yinede yapılabilir
Niye ,telefonu açmaya mı üşeniyorsun
tam olarak emin değilim ama böyle bir pro var.hatta şimdi telefona kuruyorum
bilginizeeeeeeeeeeeeeeeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?