Telefonu nasıl ilk günkü gibi yaparım yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsyns58

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu nasıl ilk günkü gibi yaparım yardım!
Arkadaslar telefonun fabrika ayarlarına geri dönden baska daha temiz ve saglıklı sekilde nasıl sıfıra cıkartabilirim simdiden tesekkürler...

WebStyle

WebStyle

Üye
Dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirip hemen ardından *7370# yapmanız yeterli olur zaten. Telefon da güzel bir temizlik yapmış olursunuz. Ama tabi müzikler,filmler,videolar,programlar,oyunlar daha ne kadar uygulama var ise hepsi silinir..

ynsyns58

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirip hemen ardından *7370# yapmanız yeterli olur zaten. Telefon da güzel bir temizlik yapmış olursunuz. Ama tabi müzikler,filmler,videolar,programlar,oyunlar daha ne kadar uygulama var ise hepsi silinir..
*7370# tam ne işe yarıyo bilmeden bisey yapmayalım ilgilendigin için sagol

devil____boy

Üye
flash yap kutudan çıkmış gibi olsun

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
usta bu flaş vs olayı biraz sakat değilmi bende bu arkadaş gibi yapmak istiyorum haftaiçi servise vericem olmadı o yapıcak bakalım

ynsyns58

Üye
    Konu Sahibi
flas falan bilmiyorum hemde riske etmek istemiyorum telefona gereksiz birsürü seyler yüklendi kaldırıldı temize cıksın istiyorum bide bilginiz varsa bu oyunların save dosyası nerde bilgilendirirseniz sevinirim

devil____boy

Üye
serviste aynısını yapıyor bildiğime göre. biraz anlıyorsan gerekli önlemleride alırsan sorun çıkmıyor ama nokia shopa gider 2 saatliğine bırakırsın telefonu tamamdr :good:

ynsyns58

Üye
    Konu Sahibi
bisorun olmadıkca servise bırakmam telefonu neyse artık *7370# falan bisey yapıcaz sagol:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt