Telefonu Modem Olarak Kullanmak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Modem Olarak Kullanmak İstiyorum
Arkadaşlar diğer konulardada paylaştım ama burda diyeyim dedim . Benim bir tabletim var biliyorsunuz ki tablet wireless aracılığıyla internete bağlanıyor. Bende bu yüzden telefonu modem olarak kullanmak istiyorum . Bu özelliğin adı ne ? Ve hangi telefonların özelliği var ?

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
wifi hotspot deniyor sanırım

- - - Eklendi - - -

wifi bulunan symbian 3rd 5th telefonlara joiku hotspot yüklenerek 3g bağlantısını paylaştırma olanağı var

- - - Eklendi - - -

android telefonlardada var o özellik

adasaol

Üye
e71 için mümkün olabilir mi böyle bir olay

amcalu1

amcalu1

Üye
Androidde varda e 71 i bilmiyorum

abandonware

abandonware

Üye
benim biğiim senin telefonda wifi hotspot yok.

15097

15097

Üye
E71 bilmem ama E72'de oluyor.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
wifi si olan tüm nokia tellere olur
ben 5800a yükledim laptoptan tel internetini kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: batubey_16

MaxipmaN

Üye
ben ilk önce beleş sanmıştım:ehe

abandonware

abandonware

Üye

Beleşi de var sanırım Ovi'de bildiğim kadarıyla :hmmm

tamamda bu yazılımsal bişi değil donanımsal birşey; oviden donanımmı indircez :ehe

- - - Eklendi - - -

:hmmm hmm doğrusu cihazın kendisinde bulunan donanımın yazılımıda olması lazım aslında :hmmm

15097

15097

Üye
tamamda bu yazılımsal bişi değil donanımsal birşey; oviden donanımmı indircez :ehe

- - - Eklendi - - -

:hmmm hmm doğrusu cihazın kendisinde bulunan donanımın yazılımıda olması lazım aslında :hmmm
Onu demek istemedim çok yanlış anlamışsın :zzz:

baytezene

Üye
elindeki telefon android değilse olmuyor.ben joikospot ile deniyorum olmuyor.elimde 5800 var ama tabletle telefondaki interneti paylaşamıyorum.eğer elindeki telefon android değilse paylaşamıyorsun.telefon android ise paylaşırsın.Android olmayan nokia telefondan tablet pc ye internet paylaşabilen varsa bilgi versin...

nurcevherr

Üye
Benim telefonum samsung corby 2 ben telefonla tablete bağlanmak istiyorum internet için yardımcı olur musunuz?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
nokia pc suite kullanabilırsin

RBaRuT

RBaRuT

Üye
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
vay be kaç senelik konu benim mesajım üstte bakın o zamanlar 5800 vardı be güzel günlerdi cfw arardım hep

MaxipmaN

Üye
C6ım vardı yorum da yapmisim konuya

Üst Alt