Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özelliklede istediğim saatte kapanmasını istiyorum, varmı böyle bir program.
optiq
Üye
evet arkadaslar bende arıyorum boyle bı program varsa bılenınız paylasırsa çok guzel olur..
saygılar
hamza271970
Üye
ben bu programı 45 defa dile gündeme getirdim ama malesef bi sonuc bulamadım ve bulmadılar şaştığım olay ise ses le uzaktan el hareketiyle salamayla telefon bi çok programları yapıyorda bi bu programı bulamadım ...eee nokia utansın derim
OGUZHAN432
Üye
Ya var ki öyle pro adi da auto shutdown olsa gerek
O programı kurdum ama hiçbir tepki vermedi, hem forumlarda sadece kapatacağı şeklinde bilgiler mevcut.
optiq
Üye
kapatacak değil acıcak program lazım pytonda falan yapılır aslında ama uğaşmak gerekır hazır olsa
haciorhan
Üye
Burdan Maxicep yönetimine sesleniyorum; bu tür konuları başka yerlerde açılması lazım. Mesela Program istek bölümü açılabilir. Çünkü forum kirliliği oluşuyor. n: Saygılarımla......
Catty
Emekli Yönetici
Bu kadar üşengeç olmayın yahu !
nazgulL
Üye
teşekkürler
Samsunspor
Emekli Yönetici
Neye Teşekkür Ediyorsunuz
Odysseus
Üye
Konu uygun bölüme taşınmıştır.
aydoğdu43
Üye
Arkadaşlar Turn Off diye bi program var saati ayarlıyosun o saatte telefon ne konumda olursa olsun otomatik kapanıyo. Otomatik açma yok ama kapama var. Ben denedim gayet güzel ise yarıyo
hamza271970
Üye
arkadaşlar hepinize teşekürler ama dediğiniz prog ları bir yıldır denemişim malesef ya kapatıyor ya acıyor yada başka prog desteğiyle çalışıyor aslında beklentim nokiadan orjilade olması gerek acaba cok zor bişeymi