Telefonu hacklemek

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hacklemek
Merhaba arkadaşlar. Telefonu hacklemenin bir zararı ölüyor mu ? Eğer olmuyorsa bir iki adımla hack yapabileceğim yöntem söyler misiniz. Gecen gün bir iki tanesini denedim burada olan konulardan ama beceremedim fazla karmaşık geliyor bana pek anlamam bu konulardan yardımcı okursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

u_cosar

u_cosar

Üye
Hack in zararı yoktur sadece telefon garanti dışıkalır fakat hack i kaldırırsan sorun ortadan kalkar en iyi hack yöntemi norton hack yöntemidir forumda mevcut link veremiyorum mobilim kusura bakma

hizan

hizan

Üye
Hack in zararı yoktur sadece telefon garanti dışıkalır fakat hack i kaldırırsan sorun ortadan kalkar en iyi hack yöntemi norton hack yöntemidir forumda mevcut link veremiyorum mobilim kusura bakma

arkadaşım garanti dışı kalır diyorsun ayıp yaa senin yaptığın nereden biliyorsun garanti dışı kaldığını.

burada defalarca yazdım garanti dışı kalmıyor diye neden yanlış bilgi veriyorsunuz.

hiç bir şekilde garantiyi bozmaz.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
forumda olan iki konu dan yapmaya çalıştım hack yapamadım. Benim beceriksizliğim var kesin bu konuda. Sağolun yine de

- - - Eklendi - - -

Modivıkasyn bölümünde sabit olan ilk iki şeyi yapmaya çalıştım olmadı.

Dereck

Dereck

Üye
Symbian işletim sistemi flash atmak dışında başka şeylerdende çökebilir. Flashtı atarken yanlış işlem yapıp telefonu açılmaz hale getirirseniz garantiye götürür eski haline getirtirsiniz. Tabi yaptıklarınızı anlatmamak kaydıyla :)

asigsasi

asigsasi

Üye
adam hack diyor sen flash diyorsun

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
hack hack eskiden yoktu sertifika sorunu nereden cikti bu yahu. Telefonu şu son bir iki gün içinde düzgün şekilde hack yapabilen varsa yardım etsin bana. Yoksa delircem :)

Üst Alt