Telefonu hackledim dosya bozuk hatası alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hackledim dosya bozuk hatası alıyorum
5800 model telefonum var.Telefonu hackledim fakat unsigned uygulamalar yüklemeye çalıştığımda dosya bozuk hatası alıyorum lütfen yardım

Süleyman

Süleyman

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Atacan-

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
kapattım fakat yine aynı sorun var

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
dayhand iphone dikey klavye.Bildiğiniz başka klavye varsa birde onları deniyeyim

- - - Eklendi - - -

updulah

yaren_dede

yaren_dede

Üye
öncelikle bir oyun yüklemeyi dene unsigned yükleme işlemi başarısız ise hack işlemi başarısız olmuş demektir yani tekrar yapmalısın.
Yada indirdiğin dosya sorunlu olabilir, dosya tam inmemiş olabilir yani bir sürü neden var hack ile alakalı olsa sertifika hatası alman gerekir

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle bir oyun yüklemeyi dene unsigned yükleme işlemi başarısız ise hack işlemi başarısız olmuş demektir yani tekrar yapmalısın.
Yada indirdiğin dosya sorunlu olabilir, dosya tam inmemiş olabilir yani bir sürü neden var hack ile alakalı olsa sertifika hatası alman gerekir

Unsigned bir oyun indirdim yüklerken yine aynı hatayı aldım

Atacan-

Atacan-

Üye
Rp yamaları kapatıyorsun oto başlat aktif etmiyorsun.Yamalar hiç biri açık bırakma
Telefonu kapatıyorsun (yeniden başlatma değil kapat ) sonra aç telefonu .Dosyanı yükle.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye

dosya bozuk ise open4 yaması ne işe yarayacakki

dosya bozuk uyarısı open4all yamasından kaynaklanıyor. Bu sorunu defalarca yaşadım. Arkadaşta telefonu hacklemiş ve iki yamayıda oto başata almış. Buda yapılabilecek en büyük hata. Yamalar sistemin düzgün çalışmasını engeller. Rompatcherdeki tüm yamaları kapat oto başlattan çıkar. Telefonu kapat aç. Sonra ınstallserver yamasını aç uygulamanı yükle yamayı kapat.
yamalara ihtiyacın olduğunda aç ihtiyacın yokken kapat. Mesela unsigned uygulama yüklerken ınstallserver yamasını açarsın yükledikten sonra kapatırsın. Hiçbir sorun yaşamazsın.

• Beğen

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor

- - - Eklendi - - -

Süleyman

Süleyman

Üye

- - - Eklendi - - -

Birde şöyle dene. önceden yüklediğin bir programı kaldır. Yamalar kapalıyken Tekrar yükle. Eğer yüklenirse yüklemek istediğin programı yükle. Eğer o yüklenmezse sis dosyasında hata vardır.

• Beğen

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal yanlış ınstallserver dosyası attım çünkü bütün dosyalarmı bozuk olacak.5800 uyumlu ınstalserver dosyasını atarmısınız

- - - Eklendi - - -

az önce bir signed uygulama yüklemeye çalıştım yine aynı hatayı aldım.Teli formatladım hack işlemini baştan yapacağım

Süleyman

Süleyman

Üye
Hack konusundan aldım. Denemedim ama doğrudur.
Bunu atmak için rompatcherden open4all yamasını aç.
Rar içindeki dosyayı x-plore ile c/sys/bin/ dizinine at.
Eğer önceden attığın installserver.exe yi silmediysen değişimi onayla.
sonra open4all yamasını kapat. Telefonu kapat aç. Sorun yaşamazsın.
Ayrıca şunuda ekleyeyim rompatcherdeki yamaları sadece ihtiyacın olduğunda aç.

- - - Eklendi - - -

az önce bir signed uygulama yüklemeye çalıştım yine aynı hatayı aldım.Teli formatladım hack işlemini baştan yapacağım

hack işlemi baştan yapacaksan bu anlatım dahilinde birşey atlamadan yap.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

• Beğen

solaryumcuzenci

Üye
    Konu Sahibi
Hack konusundan aldım. Denemedim ama doğrudur.
Bunu atmak için rompatcherden open4all yamasını aç.
Rar içindeki dosyayı x-plore ile c/sys/bin/ dizinine at.
Eğer önceden attığın installserver.exe yi silmediysen değişimi onayla.
sonra open4all yamasını kapat. Telefonu kapat aç. Sorun yaşamazsın.
Ayrıca şunuda ekleyeyim rompatcherdeki yamaları sadece ihtiyacın olduğunda aç.

- - - Eklendi - - -

hack işlemi baştan yapacaksan bu anlatım dahilinde birşey atlamadan yap.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

Yok olmuyor telefonu formatladım tekrar hackledim olmadı.verdiğin rarı denedim hala aynı sorun

Süleyman

Süleyman

Üye
Yok olmuyor telefonu formatladım tekrar hackledim olmadı.verdiğin rarı denedim hala aynı sorun

o zaman ınstallserver.exe yi kullanma. Telefonu hackle. Unsigned yazılım yüklerken rompatcherden ınstallserver yamasını aç. Uygulamayı yükle.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt