Telefonu Hackledikten Sonra :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Hackledikten Sonra :)
Merhaba arkadaşlar.
Ben açtığım konunun altına yapılan yorumlara göre telefonu hacklim dedim. Herkes buna ne gerek var hack le gitsin diyordu.
Ve sonra eski uygulamaların bazılarına giremiyorum. Fmobi Opera gibi...
Bu normal mi? Çözümü varmı? Normal değilse neden olmuş olabilir ?

Edit: Erdoğan BULUT
Sorunumu çözdüm arkadaşlar.
Hafıza kartını biçimlendirdim. Fabrika ayarlarına döndürdüm. Nokia Suite ile Belle sürümünü yeniden yükledim. Cihazım Sıfır ayarına döndü :)

Febris

Febris

Üye
boyle bişey olmamaması gerekır ama hackı hıç uygulama kurmadan yapsaydın daha ıyı olurdu en azından uygulama acılmama sorunu olmazdı..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
boyle bişey olmamaması gerekır ama hackı hıç uygulama kurmadan yapsaydın daha ıyı olurdu en azından uygulama acılmama sorunu olmazdı..
Bu hatayı hiç alan veya çözümü yokmu ?
Ne yapmam gerekir.
Hard format atsam ne olur?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Uygulamaları sil yükle düzelir . Hacklerken uygulama olunca sorun yaratabiliyor .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yanlış installserver.exe dosyasını atmış olmayasınız?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış installserver.exe dosyasını atmış olmayasınız?
Aslında ben doğru attım ancak x-plore kullanması oldukca zor. Galiba bin dosyasını E ye kopyaladım veya taşıdım. Sonrasında geri attım ancak olmadı bir türlü :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aslında ben doğru attım ancak x-plore kullanması oldukca zor. Galiba bin dosyasını E ye kopyaladım veya taşıdım. Sonrasında geri attım ancak olmadı bir türlü :)
Sorun bundan kaynaklanabilir. Doğru yere atın ve Yüklü uygulamalardan hackleme ile ilgili kurduğunuz antivirüs uygulamasına ait her şeyi kaldırın.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar şu suite den yeniden yükle yapsam hack kalkarmı

Febris

Febris

Üye
Kalkar Soft format at hafıza kartını biçimlendir hard format at bidaha kartı biçimlendir sonra yeniden yukle yap tertemiz ilk once hacki yap sonra bak keyfine ;))

joe_cenk

joe_cenk

Üye
sen hatayı en başta yapmışsın dostum

mstf_l

mstf_l

Üye

Büyük ihtimalle bundan olmuştur çünkü uygulamaları başlatan exe dosyaları "bin" klasöründe olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt