Telefonu gümlettim galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu gümlettim galiba
Arkadaşlar neo v ye jb kurmaya calıştım roomu attım recoveryden zıpı sectım actım yuklerken hata dedi şimdi telefonu acmaya calışıyorum sony yazısında kalıyor telefon artık cöpemı bıttımı hepsi

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Stock rom'a geri dön :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
One kardeş ona nasıl döenecem ne olursun bana yardımcı ol

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Forumda Stock Rom'a geri dönme diye arattır. Bulursun. Telefon tamamen tepki vermeseydi işin daha zordu. :) Korkma. Kolay gelsin.

alien97

alien97

Üye
Flaşhtooldan bootloaderi kapatıp orjinal sürüme dönün büyük ihtimal düzelir düzelmezse telefoncuların çoğu yapar yani merak etmeyin.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Flaşhtooldan bootloaderi kapatıp orjinal sürüme dönün büyük ihtimal düzelir düzelmezse telefoncuların çoğu yapar yani merak etmeyin.

Kardeş nasıl yapacaz o dedıgnı anlatrısan sevnırım

- - - Eklendi - - -

Forumda Stock Rom'a geri dönme diye arattır. Bulursun. Telefon tamamen tepki vermeseydi işin daha zordu. :) Korkma. Kolay gelsin.

Bir yardım et haşimimya :/

alien97

alien97

Üye
Orjinal ics romunun ftf doayasını indirip flaşlamayı deneyin bu arada bootloader kilidini açtınızmı.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
karde telefon acıldı şimdi orjınal roomle ben jb kuracaktım tekrar denesem aynı hatalar olurmu bootloaderım acık zaten

alien97

alien97

Üye
jb derken hangi rom paranoidmi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
evet ama olmuyor işte bıldıgın guzel jb varmı senın

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Kardeşim stabil Rom bulmadan atman iyi olmaz sahip olduğun telefon jb desteği vermiş mi yoksa custom mu atıyosun?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Custum room atıyorum kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt