Telefonu garantiye vericeğim Ne yapmam gerek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu garantiye vericeğim Ne yapmam gerek
maxipower cfw yüklü telefonda ofw ye dönmeyi biliyorum ama code lar tutmuyor ne yapmalıyım

Symbianist

Symbianist

Üye
nss ile bataryanın altında telefonun içindeki product koduna göre değişikliği yapıp orjinal yazılımı yüklersin.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
nss ile bataryanın altında telefonun içindeki product koduna göre değişikliği yapıp orjinal yazılımı yüklersin.

eğer code tutmayan bir ofw yükleyip gönderirsem anlarlar mı?
Birde daha ayrıntılı açıklayabilirmisiniz

Symbianist

Symbianist

Üye
Biliyor musunuz bilmiyorum ama nokianin teknik servislerinin klasik uygulaması yeni yazılım yüklemektir. Haliyle yeni yazılımı arkadaki product codea göre yüklerler. Hal böyle olunca da codelar tutmaz ve yazılım yüklenmez o zaman garantidışı bırakabilirler. Bunlar hep ihtimaller. Arızası ne telefonun?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Biliyor musunuz bilmiyorum ama nokianin teknik servislerinin klasik uygulaması yeni yazılım yüklemektir. Haliyle yeni yazılımı arkadaki product codea göre yüklerler. Hal böyle olunca da codelar tutmaz ve yazılım yüklenmez o zaman garantidışı bırakabilirler. Bunlar hep ihtimaller. Arızası ne telefonun?

smart installer çalışmıyor ne yaptıysam olmadı.nafirmde code tutmuyor ne yapıcam

MTechnics

MTechnics

Üye
nemesis ile telin arkasındaki product code'u değiştirmen gerek.+ navifirm'den indirdiğin ofw!yi flaşlaman lazım.Yoksa teknik servis para alır.

Symbianist

Symbianist

Üye
Smart installer ne ise yarıyor. Bende 6710 var hiç kullanmadım. Diyorsan ki ben product kodunu değiştiremem. Bir yöntem daha biliyorum ama çok riskli onun için onu söyleyemem. Kendi telefonum olsa yaparım. Sen en iyisi product kodunu orjinaline çevir.

plajterligi

plajterligi

Üye
Telefonda bataryayı koyduğunuz yerin altındaki koda göre orjinal yazılımı kurun.

asigsasi

asigsasi

Üye
daha herhalde garantiye vermez gibi geliyor bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt