Telefonu Elinize Almadan Bilgisayardan Ekranı Görün ve Kullanın N73 (Anlatımlı)

asfa

Üye
teşekkürler dostum baya bi emek vermişsin

bağlantıda telefondan bluetooth seçimi yaptım. telefondan ayarlar tamm ama programı bilgisayardan açınca ayarları nereden yapıcam. bekledim tlefondan bağlanmasını bağlanmıyor.

kemal21

Üye
once pc suite moduyla bağlanın. pc suite gerekmio bilgisayarda.. sonra telefondan bağlanın.... bende crakı yapamadım

--------------- Ekleme ---------------

biri ***** i anlatabilir mi?? bende "-" diye bir dosya çıkmıyor. *****. var içindekilerini cıkarttım ama yine e olmuyor....

kemal21

Üye
crackın neden "-" olarak çıktığını (krak mı desem ) anladım simdi

boac12

Üye
(cihaz n73) pcdekı programı acıyorum ekrana bi tel. resmı bıde leptop resmı yanındada pleas connect your phone yazısı cıkıyor telefondan acıyorum programı connect dıyorum usb/****** secenegını secıyorum contıne dıyorum ekranda bırsey donuyor connecting yazıyor teli pc suıte ıle bagladım pcye ama bı turlu baglanmıyorum bu cragide yaptım neden boyle oldu anlamıyorum :S

ellerine saglik cok saglam bir programm n95de de calisiyyoor...

lord74

Üye
ahahah yaptım süerp bi alet

06reis

Üye
Usb kabloosu sorunlu poldugundan ağız tatıyla kullanamadım

Favorite

Üye
Bu program gerçekten süper çoook teşekkürler.

arkadaslar ben calistiramadim yaa

N95''de dosya bozuk diyo

programi bilgisayara yukledim= o tamam

ama telefona programi yukleyemiyorum

--------------- Ekleme ---------------

iki tane uygulama var

ikiside hata veriyo

havvaam

Üye
nasıl olacak

çalışıyor teşkler güzel paylaşım

Emre-45

Üye
N95 de çalışıyor.Teşekkürler...

arkadaslar hepsını kurdum fakat beklıyorum beklıyorum halen baglanacak pc demı problem var bılmıyorum vısta da calısıyormu bılgısı olan varmı

HeLL1993

Üye
please connect your phone dio bekliyo bu ya ... cihazım n73

öncelikle tesekkür ederim bu paylasımın için .... ama ne işimize yarıycak onu anlamadım bize getirisi nedir ? örnegin teldeki oyunları pc de oynayabilicekmiyiz ? ve baska ne işimize yarıycak onuda anlatırsan hem ben hemde arkadaslar bilgilensin !!!

tokim

Üye
eline sağlık program için ama
(anlatım tam bir rezalet)